Ormslevvej 354, Ormslev, 8260 Viby J

280 m2 villa

Kontant 8.698.000 kr.

Herskabelig pragtejendom i smukke omgivelser


Viby J / Stavtrup / Ormslev


home har den ære, at udbyde denne unikke og historiske ejendom tegnet af Aarhus-arkitekten Axel Høeg-Hansen. Ejendommen knejser meget markant for enden af alléen ned til den smukke Herregaard Constanstinsborg. Herregårdens marker støder op til denne ejendom og på markerne græsser højlandskvæg og heste frit i det smukke kuperede landskab. Omgivelserne er pragtfulde med kort afstand til Brabrand Sø, Årslev Engsø, kort afstand til Stavtrup, skole, fritidsaktiviteter, indkøb m.m. I nærområdet er her et helt særligt fællesskab og en rigtig god samhørighed.
Til ejendommen en grund på 4.871 kvadratmeter med et flot anlagt haveanlæg med bl.a. en svungen vej op til gårdspladsen, flotte belægninger og låger, smukke stensætninger, en hævet solterrasse, en charmerende havepavillion med udsigt ud over området samt en 54 kvadratmeter garagebygning med elport. Hovedbygningen byder jer velkomne i den smukke hall med et flot trappeforløb til 1. sal. Et nydeligt gæstetoilet. Et herreværelse med et indbygget pengeskab og en fin udsigt til gårdspladsen. En mindre stue. En utrolig hyggelig biblioteksstue med stukloft, indbyggede reoler, radiatorskjulere og indbyggede paneler. En højloftet og pragtfuld spisestue med et smuk stukloft, en brændeovn, en glasdør ud til den hævede træterrasse. Fra spisestuen adgang til det pragtfulde køkken med masser af skabs- og bordplads. Et stort badeværelse samt bryggers faciliteter ved bagindgangen. 1. sal byder på en stor forstue, et stort og dejligt badeværelse, 3 børneværelser. De ene med en lille balkon. Et stort soveværelse. Øverst oppe et meget stort disponibelt rum med en utrolig flot udsigt ud over området. Hele villaen er præget af det smukkeste lysindfald og fra alle vinduer et smukt kig til de skønne omgivelser. I kælderen flere disponible rum.
I alt råder man over knap 500 etagekvadratmeter fordelt over 4 etager. Takket være den nuværende ejer fremstår ejendommen meget velholdt såvel ude som inde. Overalt emmer huset af en helt særlig atmosfære, karakter og sjæl som kun ejendomme som denne kaliber rummer. Sælger har i sin ejertid siden år 2014 virkelig formået at bringe ejendommen tilbage til fordums tids storhed.

En unik og karakteristisk liebhaverejendom til den kræsne storfamilie eller f.eks. til kombineret bolig/erhverv.
Kun seriøse henvendelser til butikschef Michael Tholstrup på mthol@home.dk eller på 86222222.

8Antal rum
1920Byggeår
3Antal toiletter
4871 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

8.698.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.432 kr.

Udbetaling

435.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

49,792 / 40.105 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Tholstrup
home Egå - Risskov

Butikschef, Salg/vurdering, Vurd.specialist for RD

mthol@home.dk

86222222

86222222