Øverødvej 74, Øverød, 2840 Holte

144 m2 villa

Kontant 4.995.000 kr.

Blandet bolig- og erhvervsejendom, tilladelse til nedlæggelse af erhverv (til 144 kvm bolig)


Øverødvej 74, Øverød, 2840 Holte - I alt 216 etagemeter.

Velholdt kombineret bolig og erhverv nær Søllerød Sø, Geels Skov og Holte Midtpunkt
Velkommen til Øverødevej 74: Et kombineret bolig og erhverv, som vil kunne imødekomme tilværelsen hos en bred vifte af købere. Den henvender sig blandt andet til jer, der ønsker at huse bolig og butik under samme tag, og til jer, der ønsker at renovere og modernisere de allerede eksisterende rammer om til en skøn og rummelig enfamilie-ejendom. Mulighed for 144 kvm bolig.
De talrige etagemeter strækker sig over tre veldisponerede plan med en god afgrænsning mellem arbejds- og privatlivet. 

I stueplan finder I erhvervsdelen, som byder på nogle rummelige butikslokaler og et gæstetoilet. 

Nederst i kælderen venter en række disponible rum og et vaskerum, og helt oppe øverst finder I beboelsesrummene i form af en stor stue, to værelser, et køkken, et badeværelse samt en altan. Denne etage er gennemgående lys og indbydende takket være de brede vinduespartier, som sørger for at lukke godt med lys og luft ind til boligen, og de giver tilmed et lille kig ud til Søllerød sø. 

Ejendommen er fin, som den er, og den kan sagtens tages i brug med det samme, men der er ligeledes gode muligheder for at renovere og modernisere, således at den kan falde lige i jeres smag. 

Det mest nærliggende vil måske være at ombygge stueplan fra butik til beboelse, således at børnefamilien kan få nogle gode arealer at udfolde sig i.
Ejendommen er opført i 1930 og er løbende vedligeholdt, hvor den gedigne facaden står flot frem med hvidrammede sprossevinduer og røde tegl; og i stueplan ses erhvervsdelen med et stort, lysgivende facadevindue, som bliver et naturligt blikfang. 

I forlængelse af ejendommen kommer et hyggeligt udeareal med have og terrasse.
I bosætter jer tæt på de naturskønne områder omkring Søllerød Sø og Geels Skov, hvor I har mulighed for at komme helt ned i gear. I gåafstand herfra finder I desuden Holte Midtpunkt med gode indkøbsmuligheder samt S-togsstationen, hvorfra I forbindes til det resterende Storkøbenhavn.
1942Ombygget
165 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.545 kr.

Udbetaling

250.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

28,653 / 23.402 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Kjeldsen
home Holte

Salgschef, Ejendomsmægler & Valuar, MDE

hekj@home.dk

45 41 01 44

45 41 01 44