Øverødvej 47A, Øverød, 2840 Holte

183 m2 villa

Kontant 10.900.000 kr.

ROLIGT BELIGGENDE LIEBHAVERVILLA MED BETAGENDE SØUDSIGT


Hele 257 etagemeter med plads til den store familie og i gåafstand til Holte Midtpunkt

Øverødvej 47A er noget helt særligt. I har bl.a. den mest betagende udsigt over Birkesøs vandspejl i vente samt dens forunderlige dyreliv, en nem have og så et skarpskårent arkitektonisk pragtstykke af en villa.
Livsnyderi er i allerhøjeste grad prioriteret; både hvad angår selve ejendommens udtryk og dens lysfyldte indre. Der er intet mindre end 257 etagemeter at føle sig hjemme i, hvor tidløse detaljer og moderne kvalitet går hånd i hånd. Det er et hjem for parret, der søger en eksklusiv egoistbolig, ligesom familien vil kunne se et enormt potentiale i at skabe en teenageafdeling i den flotte underetage.
Boligen udfolder sig på to etager, og vi begynder med de store opholdsrum: køkken-alrum med ovenlysvinduer og en stor stue med skrånende loft til kip. I kommer helt tæt på udsigten over have og sø særligt takket være det store hjørnevindue med den tilstødende store gallerivæg. Fra massive Dinesen-trægulve skal I videre til Unoform-køkkenet med Royal Mosa keramiske fliser. Ydermere byder hjemmet på et bryggers, og to badeværelser fordelt på begge etager, ligesom overetagen har to værelser og nedenunder yderligere to regulære rum.
Der er arkitektonisk snilde over husets skarpe udtryk, hvis facader er blevet pudset op og zinkbeklædt, mens havedøre - og vinduer mod syd og vest er udskiftet med vedligeholdelsesfrie elementer inden for de sidste fem år. Nyd selv den sene aftensol fra den hævede hårdttræsterrasse; måske kan I øjne en fiskehejre, som nu og da kommer på besøg. Alt sammen omkredset af gamle birketræer.
Og tænk sig – udsigten fra opholdsrummene og, terrassen  kan I lige så nemt udskifte med Søllerød Sø. Her kan kajak og pagaj dyppes, alt imens gåturene bliver fantastisk naturskønne med både Geels Skov og Degneengen i gåafstand. Alt sammen fredeligt, roligt beliggende nær Holte Midtpunkt, så I heller ikke er langt fra eftertragtede skoler, gymnasier, byliv og selvfølgelig let adkomst til København.

1985
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal toiletter
1000 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

10.900.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

8.390 kr.

Udbetaling

545.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

66,468 / 53.507 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolaj Starup Kjelfred
home Holte

Partner & Ejendomsmægler, MDE

nkjo@home.dk

45 41 01 44

45 41 01 44