Østre Hougvej 81, 5500 Middelfart

61 m2 villa

Kontant 1.475.000 kr.

Moderne og velindrettet villa med hele 122 etagemeter - kælder i boliglignende stand


I gåafstand til både skole, indkøb, tog, skov og strand m.m.

home Middelfart udbyder nu denne dejlige rødstensvilla beliggende centralt i Middelfart, med kun få hundrede meter til alle livets fornødenheder. Den gode centrale placering i Middelfart betyder gåafstand til både skov, vand, skole og Middelfart centrum, som byder på mange spændende muligheder som f.eks. indkøb, shopping, caféer og restauranter samt det hyggelige havnemiljø, der især om sommeren sprudler af liv. Endvidere ligger villaen godt placeret i forhold til motorvejen, banegården samt ungdomsuddannelser i Middelfart, Fredericia og Erritsø.

Villaen er godt indrettet, pænt vedligeholdt samt moderniseret, hertil rummer boligen en fantastisk træterrasse, en dejlig have og et godt udhus. 

Stueetagen indeholder en god entré med plankegulve. En lækker og lys stue ligeledes med plankegulve. Her er der god spiseplads og sofaplads. Et lækkert og moderne køkken med HTH-elementer og udgang en god og stor terrasse. Et dejligt soveværelse med plankegulv og udgang til terrassen. 

Underetagen fremtræder i boliglignende stand og er indrettet med egen indgang. I underetagen finder man et godt vaskerum med klinker, to gode disponible rum, hvor et af dem er et gennemgangsrum, begge rum med parketgulve. Hertil et lækkert badeværelse med klinker, gulvvarme, bruseniche og HTH-elementer samt et viktualierum.

Foran huset finder man et lille græsareal og parkeringsmuligheder. Hertil en dejlig baghave med diverse beplantninger og et godt stort græsareal med plads til leg og udfoldelse. Slutteligt et godt isoleret udhus fra 2018 med laminatgulv.

Ring til os på telefon 6441 8090 for nærmere information eller for en fremvisning.
1953
Byggeår
2
Antal rum
886 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.475.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.660 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,173 / 7.162 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolaj Klinge
home Middelfart

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Vurdering for RD

klinge@home.dk

64418090

64418090