Østre Boulevard 10, Dronningborg, 8930 Randers NØ

170 m2 villa

Kontant 3.295.000 kr.

DRONNINGBORG - FREMRAGENDE OG UNIK FJORDUSIGT - NEMT TIL INDKØB, SPORT OG SKOLE


DEJLIG VILLA MED SPÆNDENDE DETALJER OG ISTANDSAT MED BL.A. DINESEN PLANKEGULVE

I et af de smukkeste områder i Dronningborg finder du denne spændende og istandsatte villa ensidig taghældning og vandskurede facader. Det er en fryd for øjet at se, hvordan man har leget med de sjove vinkler og andre unikke løsninger. 

I Dronningborg, som er en bydel, der ligger øst for Randers centrum, finder du alt hvad du har brug for. Her er skole, børnehaver og vuggestuer - stort sportsanlæg - flere former for indkøb og så har du selvfølgelig også det maritime miljø langs Randers fjord.

Haven er dejlig stor og her er bl.a. en "bunker" , som kan bruges til af hvert. Stor græsplæne og et fantastisk terrassemiljø med både gårdmiljø og en fremragende udsigt til Randers fjord.

Du kan komme til boligen af 2 veje. Østre Boulevard er adressen - men tilkørslen er fra Rønne Alle.

Sælger har moderniseret villaen med bl.a. udskiftning af vinduerne, facaden, 2 toiletter og køkken samt flotte lofter og ikke mindst smukke hel planker fra DINESEN.

FRA BÅDE STUE OG KØKKEN ER DER EN SMUK UDSIGT TIL BÅDE HAVEN OG FJORDEN.

INDEHOLDER I STUEPLAN:

Åben forgang med klinkegulv og trappe ned til underetagen. Dejligt og flot badeværelse med bruseniche. Stort soveværelse. Skøn opholdsstue med brændeovns indsats og store vinduespartier med udsigten til fjorden. Smukke DINESEN gulve i hele længder hen mod køkkenalrummet - her er der en stor bordø og udgang til gårdhaven.

INDEHOLDER I UNDERETAGEN/KÆLDEREN:

Lege- eller kontorrum med trægulv. Vaskerum. Flere disp.rum  og alletiders afdeling med 2 super gode værelser - masser af plads og god lofthøjde. Flot badeværelse med badekar. EN SKØN AFDELING, HVOR DER OGSÅ ER EGEN INDGANG.
6Antal rum
2008Ombygget
2Antal toiletter
834 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.440 kr.

Udbetaling

165.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

19,011 / 15.100 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peder Jakobsen
home Randers

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

pederj@home.dk

86 42 38 00

86 42 38 00