Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 9. december

kl. 10.00-14.00

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 9. december

kl. 10.00-14.00

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 16. december

kl. 10.00-12.00

Østkystvejen 321, Voerså, 9300 Sæby

156 m2 villa

Kontant 1.498.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 9. december

kl. 10.00-14.00

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 9. december

kl. 10.00-14.00

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 16. december

kl. 10.00-12.00

Nydelig og velistandsat ejendom med HAVUDSIGT og gode udhuse


Attraktiv placering med indkøb, skole og aldersintegreret institution lige uden for døren

Velkommen til Østkystvejen 321, en renoveret, moderniseret og nydelig ejendom med havudsigt. Denne villa er med rummelig grund og stort udhus fyldt med muligheder og egner sig til mange boligsøgende målgrupper.

Boligen er centralt placeret i Voerså med indkøb, skole og integreret dagtilbud lige på den anden side af vejen samt skoven og åen i gåafstand.

Villaen er indflytningsklar og husets kerne og centrum er opholdsrummet med et lækkert lyst køkken, alrum og stue. Flot velindrettet Invita køkken med hvide elementer, der er kombineret med træ og netop træmaterialet skaber en rød tråd og flot sammenhængende stil i hele huset. Køkkenet er indrettet med alt i hårde hvidevarer og sågar også en lækker Simens kaffemaskine og bedst af alt, så er der udsigt til havet. Centralt placeret køkken med spisepladsen på den ene side og hyggestuen på den anden - et lyst og lækkert rum med plads til hele familien.

Fra stuen er der adgang til et værelse i god størrelse og i den modsatte ende af huset er der et  velindrettet badeværelse, hvor stilen på elementer igen er hvidt kombineret med træ. Fra alrummet er der flot hvid trappe med trætrin op til 1. sal, der er opdelt i to store værelser. Fra begge værelser er der en fantastisk flot havudsigt og der vil være mulighed for at etablere flere mindre værelser, hvis der er behov for det. Tilbage i grundplan er velindrettet bryggers med adgang til endnu et badeværelse i samme stil. Dette badeværelserne er indrettet med både vaske- og tørrefaciliteter. 

Fra bryggers er der udgang til den skønne gårdhave med flisebelægning og en fantastisk HAVUDSIGT samt videre til en rummelige have. Haven er indrettet med et hyggeligt legehjørne, en havestue med vinranke og plads til grill, pizzaovn og hygge. Her ud over er haven primært anlagt med stor græsplæne, dog med æble, blomme og mirabelletræer. Både rådyr og fasaner besøger grunden, der er omkranset af hæk. Der er mulighed for at etablere indkørsel i bunden af haven, hvis indkørslen fra Østkystvejen ønskes lukket. Til ejendommen hører et godt anvendeligt udhus, der kan bruges til pladskrævende hobby, værksted, gildesal mm. Der er garage med plads til bilen og yderligere areal til cykler, opbevaring o.lign.

Stilfuld villa med røde tegl, hvid facade og samt zinkkviste og gavle -  en rigtig flot villa, der skal ses!
1922
Byggeår
5
Antal rum
1315 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.498.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.748 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,282 / 7.206 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922