Østermarken 4, Sæby, 4070 Kirke Hyllinge

206 m2 villa

Kontant 3.195.000 kr.

Velkommen til Østermarken 4 i Sæby, tæt på naturskønne Gershøj


Stor rummelig villa tæt på naturen og under 1 time til København

Denne rummelige villa giver dig plads til hele familien og muligheden for at sætte dit eget præg på din fremtidige bolig. Beliggenheden er i det idylliske Sæby, som er taget ud af en Morten Korch film. Her kan du opleve en skøn natur, som eksempelvis Ådalen, Vellerup vig, Gershøj havn eller den nærliggende skov ved Krabbesholm Gods, som ligger blot et stenkast væk. I Sæby kan du være en del af landsbyens aktive naboskab; fællesspisning, brætspilscafe, motion, jule- og loppemarked og byfest i byens hjerte Bylaugshuset.
På den stille villavej, i første udsigtsrække til vandet, er det den bedste kombination af natur og nærhed og dog kun med under en times kørsel til storbyen København samt blot 20 minutter til Roskilde, Holbæk eller Frederikssund.
I stueplan finder du hele 165 m2, hvor du straks vil bemærke den åbne og rummelige planløsning. Fra husets entré finder du et værelse og et gæstetoilet. Herefter træder du ind i husets hjerterum; nemlig det store køkken, der smelter sammen med den gode vinkelstue, hvor familien kan samles. Med adgang fra køkkenet træder du ud på køkkenterrassen, hvor du kan nyde morgen- og aftensolen. Fra stuen er der direkte adgang til en rummelig udestue, hvor du kan nyde hyggelige sommeraftener i godt selskab. Med adgang fra udestuen træder du ud på en hyggelig træterrasse, hvor du kan nyde både eftermiddags- og aftensolen. Tilbage i entréen er husets smukke trappe, som fører dig op til husets 1. sal. Blot nogle få trin op ad trappen, på et forskudt plan, finder du et master bedroom med et walk-in closet bag de store spejldøre, samt husets badeværelse.
Herfra går turen videre til 1.salen, hvor der venter yderligere 68 m2, som giver dig mulighed for at udnytte pladsen på flere måder. Her finder du husets tredje soveværelse samt en stor stue, der kan bruges som teenageafdeling, kontor eller til andre formål. Valget er dit, og mulighederne er mange. Her er ydermere et lille hyggeligt tekøkken. Sidst, men ikke mindst, vil du blive imponeret over den 138 m2 store kælder, der virkelig sætter prikken over i'et. Her finder du et vaskerum, et stort disponibelt rum, der i øjeblikket fungerer som træningsrum og yderligere mange flere disponible m2, som kan bruges til ekstra opbevaringsplads eller noget helt andet efter dine behov. Kælderen giver dig også direkte adgang til husets garage, hvilket gør det bekvemt at parkere din bil.
I husets have har du en god variation af buske og træer samt plads til boldspil og hygge med venner. Der er også et shelter, hvor der i dag er tv og en rigtig dobbeltseng, samt et hyggeligt bålsted med pallemøbler, så du kan hygge med familien ude året rundt. Østermarken 4 er en ejendom med potentiale til at opfylde dine drømme om et hjem, hvor både natur og moderne komfort går hånd i hånd.
Book en fremvisning i dag, og lad os sammen udforske alle de muligheder, denne villa har at tilbyde.
7Antal rum
1985Ombygget
2Antal toiletter
906 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.051 kr.

Udbetaling

160.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

18,383 / 14.647 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Frederik Erland
home Kr. Hyllinge

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

erland@home.dk

46 40 00 84

46 40 00 84