Østerlindparken 51, Lind, 7400 Herning

181 m2 villa

Kontant 4.495.000 kr.

Nybygget kvalitet med mange fine detaljer


Lækkert udstillingshus med dobbelt opvarmet garage med direkte adgang til boligen

Idé-huse udbyder hermed deres udstillingshus anno 2022.
Med 181 kvadratmeter er der plads til hele familien i denne skønne bolig. 

Foruden sine tre soveværelser og to badeværelser har boligen en stor stue og et stort køkken-alrum. Disse tager sig godt ud takket være de store Rationel Auraplus Premium vinduespartier, hvor man får et glimrende udkig ud til den rummelige terrasse, der især kan nydes i de varme sommermåneder.

Facaden på boligen er opmuret i en grå blødstrøget sten ”Lecco”, mens den 46 kvadratmeter store garage er omringet af den sortbrune sten ”Prima Bari”. Taget er lavet i et moderne design med stern i grå zink.

Garagen, der ligesom huset har gulvvarme, har plads til to biler, hvorfra man kan gå direkte ind i boligen via et bryggers, der leder ind i det store, lyse køkken-alrum. Vælger du i stedet at tage hovedindgangen, bliver du eksponeret for en skøn New Yorker væg, der danner rammen for entréen.

Fra entréen kan du bevæge dig til venstre, hvor du finder to af boligens tre værelser med et dertilhørende badeværelse. Går du i stedet til højre, vil du bevæge dig ud i det store køkken-alrum, der kan føre dig videre til stuen eller det store soveværelse. Med eget badeværelse og et praktisk walk-in kan forældrene værne om privatlivet ved soveværelset.

Boligen kommer med mange fine detaljer, hvor bryggers og begge badeværelser er blandt andet udstyret med store 60x60 cm klinker. Badeværelserne kommer desuden med væghængte Ifö Sign ART toiletter.

Derudover er hele boligen også udstyret med Troldtekt v line akustikloft, som giver en god akustikdæmpning til de glade familiemiddage i de smukke omgivelser. Sidst men ikke mindst er boligen også udstyret med balanceret ventilation med varmegenvinding, så du ikke mister meget varme på de kolde vinterdag2022
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.696 kr.

Udbetaling

225.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

27,523 / 21.677 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Erik Thalund
home Herning

Ansvarlig indehaver, ejendomsmægler, MDE

ethal@home.dk

96274500

96274500