Østergade 40A, 6230 Rødekro

359 m2 villa

Kontant 995.000 kr.

Tidligere børnehave med mange muligheder


Rødekro

Ganske tæt på byens station, Rødekrohallen og motorvejsnettet udbydes denne ejendom på 359 kvm. erhverv samt et grundareal på ca. 2.200 kvm.
Ejendommen, der tidligere har været byens børnehave ”Børnehuset Rødekro”, er registreret som erhverv og ønskes det, at arealet skal benyttes til beboelse, kræves der ændret anvendelse samt indhentelse af byggetilladelse.
Børnehuset Rødekro blev opført i 1943, og mulighederne for ejendommen er mange. En af de bedre planer er at opføre nye boliger på grunden [jf. kommuneplanramme 2.1.001.C - Centerområde.
Måske skal der udvikles et nyt spændende boligprojekt for børnefamilier i området - rækkehuse, etplansvillaer eller boliger i to etager? Med en mulig byggeprocent på 45, er der 990 potentielle boligkvadratmeter til jeres rådighed.
Adressen er tilmed ideel for børnefamilierne, idet de kommer til at bo helt centralt i Rødekro og dog i rolige omgivelser. Ikke alene idrætshal og stationen findes i nabolaget, også legepladser, dagligvarebutikker og øvrige indkøbsmuligheder nås til fods fra matriklen, mens beboernes børn selv kan klare turen til Hærvejsskolen på cykel på syv minutter.
Plan & Udvikling, Aabenraa Kommune anbefaler, at kommuneplanens anvendelses- og bebyggelsesregulerende rammebestemmelser fastholdes. Det betyder, at der kan bygges boliger, lettere erhverv og detailhandel i maksimal to etager med en bygningshøjde på højst 11,5 meter og en bebyggelsesprocent på maksimalt 45 for boliger og 60 for erhverv (lettere erhverv og/eller butik).
Ydermere har køber mulighed for at etablere vejadgang både fra Østergade eller bagfra ved Rødekro Hallen.
Som bygningen fremstår nu, er der præg af dens oprindelige funktion, men tag ikke fejl, for der er også stort potentiale i denne ejendom. Her kan flere generationer bo under samme tag, vennepar kan opdele huset i flere enheder og deles om udearealerne, eller måske skal der etableres et skønt kunstnerkollektiv på matriklen?
Indendørs venter nogle unikke opholdsrum, der er ideelle for jer med brug for plads. Her er skønne lysindfald i de mange rummelige stuer, ligesom stueplan indeholder et funktionelt køkken, to badeværelser, et par garderober, vindfang og kontor samt trappe til førstesal. Denne rummer køkken, et møderum, fordelingsgang og toilet, mens kælderen byder på vaskerum, inventardepot samt trapperum.
Igangsættelse af planproces forudsætter politisk behandling.
8Antal rum
2006Ombygget
2Antal toiletter
2019 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.280 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,818 / 4.623 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Frehr
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

frehr@home.dk

74624045

74624045