Østergade 111, 6580 Vamdrup

171 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

Sælger har opdateret indretningen forår 2023


Gåafstand til skole og indkøb

På Østergade, med en bekvem nærhed til skole og indkøbsmuligheder, har du nu muligheden for at erhverve denne imponerende og fuldstændigt renoverede villa. Huset er blevet om- og tilbygget, og kvaliteten er blevet prioriteret på den helt nye 1. sal. Her er der brugt zinkinddækninger og glaserede teglsten på taget, der giver en elegant facade. De 4 store karnapper sikrer et fantastisk lysindfald i både stuen og værelserne.
Ved indgangen bliver du mødt af en rummelig entre, der byder gæster velkommen og giver god opbevaringsplads til hverdagens behov. Bryggerset er udstyret med praktiske installationer til vaskemaskine og tørretumbler. Et værelse i nærheden af entreen fungerer i øjeblikket som påklædningsrum, og det lyse køkken er rummeligt nok til, at familien kan samles om morgenmaden eller hjælpe hinanden med lektierne, mens aftensmaden forberedes.
Den dejligt lyse stue har direkte adgang til haven og en trappe, der fører op til 1. salen. En ny brændeovn er blevet installeret og kan let opvarme hele huset. I vinklen får du huset opholdsstue og med masser af lys til det store rum. Stueetagen  rummer ydermere et godt værelse.
På 1. salen får du 4 gode store værelser, samt et depotrum, der allerede er forberedt til badeværelse. Alle værelser er med masser af naturligt lysindfald fra den store karnapper. 
Huset byder også på en carport ved indgangspartiet samt et udhus, der har indgang både fra carporten og bryggerset.
I den private og lukkede baghave finder du behagelige terrasser samt et fint udhus med rigelig plads til opbevaring.
Dette er et smukt hjem, der er klar til at blive indtaget med det samme.
1965
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal toiletter
700 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.187 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,369 / 9.687 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tommy Deigaard
home Kolding Åpark

Ejendomsmægler og vurderingsspecialist RD

todei@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33