Købsaftale underskrevet

Øster Kringelvej 30C, 8250 Egå

135 m2 villa

Kontant 3.895.000 kr.

Skøn villa i lyse rammer og omgivelser beliggende i Gl. Egå


Øster Kringelvej - Egå

home Aarhus City har nu fornøjelsen, at  byde velkommen til denne skønne villa. Med nøgleord som lyse omgivelser, lækre materialer og en nem have får I fortrinlige rammer i denne villa i Gl. Egå. Glæd jer til tre værelser og et stort opholdsmiljø, der sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden. Oveni er der gulvvarme i næsten alle rum. Læg dertil en god beliggenhed nær hverdagens gøremål, og resultatet bliver en hyggelig base for familielivet. Boligens hjerterum er det store opholdsmiljø med åben forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en let og indbydende stemning, som forstærkes af lysindfaldet og den flotte loftshøjde. Oveni gør indretningen det muligt at prioritere samvær på tværs af madlavning og forskellige aktiviteter. Det stilrene køkken byder på en kogeø og god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. Tilmed har både køkkenet og stuen udgang til terrassen, som på
harmonisk vis forener inde og ude. I de tre værelser kan I udover et soveværelse indrette jer med enten børneværelser, kontor eller hobbyrum. 

Videre er der et gæstetoilet, et badeværelse samt en
kombineret bryggers og entré. Endelig får I et kælderrum, ligesom der er tilknyttet et
brugbart, disponibelt rum, som er istandsat i 2021.

I kan se frem til en dejlig grund, som bliver det naturlige omdrejningspunkt i sommerhalvåret. Haven har en græsplæne til leg og aktiviteter i det fri, mens de tre lækre terrasser indbyder til frokost under åben himmel. Desuden har haven fået opsat hække samt lagt nye fliser og trapper i 2021. Som bonus er der en carport og et skur.

I finder Egaa Gymnasium, daginstitution, indkøb og bus inden for halvanden
kilometer, mens skolen, stranden og Egå Marina er en kort cykeltur væk. I bil er der
ikke langt til Aarhus centrum med et væld af lækre spisesteder, butikker og et rigt
kulturliv. Afslutningsvis får I nem adgang til motorvejen. 

Kom og oplev boligen. 
4Antal rum
1965Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Carsten Andersen
home Aarhus Ø

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

caan@home.dk

86191600

86191600