Ørstedvej 31, Ørsted, 6560 Sommersted

260 m2 villa

Kontant 3.995.000 kr.

Ørsted


Unik og velholdt hesteejendom med perfekte faciliteter og skøn beliggenhed

Charmerende og unik ejendom beliggende midt i den smukkeste natur imellem Sommersted og Jels. Ejendommen har en landlig beliggenhed omkranset af skøn natur i rolige omgivelser. I finder unikke faciliteter som hestestald fra 2018, her er mulighederne for at gøre drømmen om mange kvadratmeter, en moderne indretning og et unikt hjem til virkelighed.
Jels by ligger i cykelafstand og byder på alle de bekvemmeligheder I har brug for, herunder skole, indkøbsmuligheder og rekreative områder som Jels Søerne, hvor I kan nyde naturen og friluftslivet.
Stuehuset er smuk i sin arkitektur og fremstår med et hyggeligt og landligt præg. Ejendommen er tilbygget i 2015 med bl.a. et stort badeværelse med alt hvad hjertet begærer.
Vi bydes velkommen i entre med kontor på den ene side og smukt køkken på den anden. Køkkenet er i pænt, lyst inventar med en smuk hvid bordplade og alt i hårde hvidevarer. Der er indgang til stuen, som er blevet åbnet op til én stor stue/spisestue, her er nyere gulve, som er slidstærke og i god kvalitet. Direkte udgang til skøn terrasse, der giver en skøn adgang videre ud i den hyggelige have.
Stort bryggers med god plads til overtøj, viktualierum, vaskemaskine/tørretumbler, gæstetoilet med flot inventar og direkte udgang til dobbelt garage og videre ud i hestestalden. Så hestestald og huset er direkte forbundet.
I stueplan er der ligeledes soveværelse med walk-in og indgang til badeværelset der har badekar med udsigt, dobbelt bruser og masser af plads. På 1. salen finder vi hyggelig fælles rum samt tre gode værelser med smukke trægulve.
En garage og værksted som opfylder alle behov, hobbyer osv. En dejlig have med terrassemiljøer og hvad end man ønsker sig af haven.
Hestestalden rummer alt, hvad man behøver til sit hestehold - her er store, lækre bokse med vindue, og bred staldgang, ovenlys, vandspiltov og solarie. Der er to indbyggede rum til sadelrum og foderrum. Direkte udgang til velanlagt ridebane og foldene som ligger lige omkring ejendommen. Her er flere folde, som man kan skifte imellem sommer og vinter i alt er ejendommen på 1,8 ha.
Ejendommen er perfekt til natur- og hesteelskeren, da den har alle de faciliteter man ønsker, og samtidig kun er 20 minutters kørsel til både Kolding og Haderslev, så man har nem adgang til bylivets mange faciliteter og aktiviteter.
Alt i alt er denne hesteejendom en unik og skøn ejendom, der er perfekt til enhver hesteejer og naturelsker, der ønsker sig en smuk og velindrettet bolig i landlige omgivelser

6Antal rum
2015Ombygget
18846 m2Grundareal
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.187 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

23,019 / 18.185 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Nørgaard Nielsen
home Haderslev - Vojens

Salgschef, Ejendomsmægler, MDE

jakoni@home.dk

74530545

74530545