Ørslevvej 123, Ørslev, 4230 Skælskør

203 m2 villa

Kontant 1.295.000 kr.

Landvilla i naturskønne omgivelser tæt på Glænø


Ørslevvej 123, Ørslev, 4230 Skælskør

Drømmer du om fred og ro, udsigt over smukke marker så langt øjet rækker og gåture langs vandet? Så er placeringen på Ørslevvej 123 lige noget for dig. Boligen ligger i en utrolig hyggelig landsby, hvor der er et rigtig godt naboskab. Foruden dette er der naturskønne omgivelser og ikke langt til Glænø, hvor familien kan samles til nogle hyggelige gåture eller strandture. 

Glænø er en overset lille naturperle i Vandkantsdanmark, som  ligger mellem Basnæs Nor og Karrebæksminde Bugt. Glænø er udpræget landbrugsland med gårde, der er samlet midt på øen. Her kan både du og familien kommer helt ned i gear...

Boligen på Ørslevvej 123 er et utroligt hyggeligt bindingsværkshus, som er moderniseret og udgør hele 203 boligkvadratmeter. Indretningen fordeles således: Entré med trappe til 1. sal og direkte adgang til badeværelse. Derudover er der indgang til den store spisestue med god plads til hele familien. Et hyggeligt køkken med plads til et mindre spisebord. Herfra er der adgang til et værelse, et viktualierum, samt et vaskerum/bryggers. 

Fra spisestuen er der ligeledes adgang til en fordelingsgang, hvor der er god plads til opbevaring. Herfra er der indgang til den utrolige hyggelige opholdsstue med rigtig god plads og masser af hygge. 

1. sal byder på hele tre værelser, heraf to værelser i rigtige gode størrelser og et lidt mindre værelse, som også kan bruges til kontor. 

En virkelig hyggelig landvilla med masser af sjæl og charme, som skal opleves og mærkes på tæt hold før, at man få den helt rigtige fornemmelse om boligen. Det er en bolig som skal ses! 

Ejendommen byder på gode udhusbygninger, som er perfekt til hobby. Der er gode garageforhold og mulighed for et rigtig godt værksted. Der er bl.a. en garage med både port og varme i. 
Til boligen hører sig også gode udendørsarealer, samt hyggelig terrasse. Der er god plads til at folde vingerne ud og nyde livet på landet, uden at der er for meget det skal vedligeholdes. 

Sælger har opsat tre stk. luft til luft varmepumper & der er tilmeld lagt fibernet ind. 
NB: Slagelse Kommune afventer endelig beslutningstagen i 2024 om der fortsat kan tillades flexbolig-status i området!
1780
Byggeår
6
Antal rum
852 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.134 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,077 / 6.315 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Philip Leutenberger
home Skælskør

Salg & Vurdering

phleu@home.dk

58 19 02 68

58 19 02 68