Ørskovvænget 69, Snejbjerg, 7400 Herning

226 m2 villa

Kontant 4.595.000 kr.

Rummelig villa med hele 226 kvm bolig - opført i 2008


Tæt på skole, indkøb, fritidsaktiviteter og meget mere!

Flyt direkte ind i en velindrettet og moderne familievilla, opført med lækre detaljer, spændende vinkler og materialer i høj kvalitet. Villaen her har en attraktiv beliggenhed på Ørskovvænget, hvor villaen er placeret sidst på en lukket stikvej, med grønne områder på den ene side og Engbjerg skolens arealer til modsatte side. Her bor man i et godt og familievenligt kvarter, hvor både hækken, stisystemerne og vejene ER etableret.
Sælgers sans for klassiske kvalitetsmaterialer, gør denne villa udsøgt. Du finder bl.a. Vola armaturer også i brusenicher, Miele hvidevarer, Corian køkkenbordplader, Qooker, travertingulve med Up-light i gang, 6 Velux ovenlys vinduer i stuen med motor og indbyggede gardiner, glatte gipslofter med masser af Ferdinand Porsche spots.       
Selve villaen har god plads, og rummer hele 226 kvm bolig. En lys og indbydende bolig, med flere spændende rumudnyttelser. Alrummet er centrum i boligen, og herfra forbindes alle rummene. Villaen har overalt gode, store vinduespartier, med masser af lysindfald. I alrummet strømmer lyset yderligere ind gennem 6 store el-drevne ovenlysvinduer, som skaber et lyst og indbydende centrum i villaen. Rumoplevelsen forstærkes af, at lofter er ført helt til kip, et kompromisløst og dyrt valg, men med stor effekt. Indretningen er særdeles rummelig og funktionel, for villaen her har nemlig 4 gode værelser foruden et forældresoveværelse med walk-in-closet og privat badeværelse med spabad og bruser. I børnenes afsnit er der faste skabe i alle værelser og også eget badeværelse med bruser. Fra garagen går man tørskoet ind til boligens bryggers, der er et separat rum, så sko og jakker ikke ligger fremme.  . Herfra bevæger man sig ind i en Hall i børnenes afdeling af huset, hvor der er adgang til de 4 værelser samt et badeværelse. Fra denne Hall kan man ligeledes gå direkte til villaens store alrum. 

Ved ankomst til villaen mødes man af en stor flisebelagt indkørsel og en dobbelt garage med el-port. Garagen er fuldt isoleret, og indrettet med epoxymalede gulve, et udnyttet stort loftsrum og afløb i gulvet, f.eks. hvis man ønsker at vaske indendørs. Et meget anvendeligt rum til både depot, hobbyaktiviteter eller festlige sammenkomster. Til boligen er der yderligere et 16 kvm udhus til haveredskaber mv. På begge sider af huset er der anlagt gode terrasseområder, og på syd terrassen finder man også en el-drevet markise, hvis solen bliver for skarp. 
Villaen indgår i en grundejerforening, hvor de ti deltagende huse på stikvejen har bl.a. egen tilhørende legeplads. Kvarteret er dejlig roligt, og med meget lidt trafik. Engbjerg skolen ligger få meter fra villaen, og indkøb og sportshal kan nås på under 10 min. til fods eller på cykel. 

2008
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.051 kr.

Udbetaling

230.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

28,245 / 22.247 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Erik Thalund
home Herning

Ansvarlig indehaver, ejendomsmægler, MDE

ethal@home.dk

96274500

96274500