Ørritslevvej 90, Ørritslev, 5471 Søndersø

269 m2 villa

Kontant 2.695.000 kr.

I skønne landlige omgivelser tæt på Søndersø - ideel for evt. bofællesskaber eller generationer


Her er både plads til heste, etablering af folde og udlejning af et par mindre lejligheder.

I den lille landsby Ørritslev kun få minutters kørsel fra Søndersø by finder man denne spændende og store ejendom. I Søndersø finder man alt til hverdagen såsom skole, daginstitutioner, gymnasium, indkøbsmuligheder, specialforretninger, et godt foreningsliv og meget meget mere. 

Ejendommen er opdelt af et stor beboelse, som består af en entre med trappe til den ene del af 1. salen, flot badeværelse med badeværelsesmøbel med 2 vaske og bruseniche, godt stort bryggers og stort walk-in-closet rum. Fra entreen er der videre udgang til baghaven og til det stor flotte element køkken, som er beliggende i hjertet af boligen. Dette skønne rum er med fast integreret spisebords- arrangement, loft til kip, brændeovn og klinkegulv. Der er endvidere trappe til det øvre niveau, hvor der er et åbent miljø og god kontorplads samt adgang til et stort værelse. På 1. salen er der forældresoveværelse med delvist glasgulv (med kig ned til entreen) og adgang til et lækkert badeværelse med træbadekar. Fra entreen er der også direkte adgang til garagen.

Hyggelig opholdsstue med klikegulv, gangareal til bl.a. stort værelse samt endnu et flot badeværelse med bruseniche. Fra gangen er der trappe til endnu en 1. sal, hvor der er endnu et stort værelse.

Ejendommen er ideel for den store familie, flere generationer eller bofællesskab

Den ene sidebygning består af 2 mindre lejligheder, som begge er udstyret med køkken og badeværelse samt sove/opholdsrum. Pt. er den ene lejlighed udlejet, den anden er til købers disposition.

I forlængelse af garagen er der adgang til bl.a. fyrrum med pilleanlæg, værksted og stort disponibelt rum. Der kan evt. etableres en eller to hestefolde.
Den sidste længe er en tidligere staldbygning, men som pt. bruges til opbevaring.
Denne ejendom byder på mange muligheder og henvender sig til familien, der ønsker at bo omringet af landlig idyl, men uden at være langt væk fra byen. Her er også mulighed for at holde heste. Der er mulighed for etablering af et par bokse. Der har tidligere været en stor fold, men pt. er alt areal udlagt med græs. 
Dejlig baghave med græs, træer, buske og et hyggeligt terrasseanlæg, hvor der også er en sydlandskinspireret havestue.
7Antal rum
1877Byggeår
5Antal toiletter
14850 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.087 kr.

Udbetaling

135.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,556 / 12.312 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Dall
home Nordfyn

Partner, Salg & vurdering

dall@home.dk

64824232

64824232