Ørbækvej 175, Tved, 5700 Svendborg

75 m2 villa

Kontant 945.000 kr.

Lys og veldisponeret villa med lukket have


Energioptimeret m. luft til vand varmepumpe

Hvis du gerne vil bo landligt og samtidig have let adgang til byens bekvemmeligheder, er dette hyggelige hus på Ørbækvej lidt uden for Svendborg måske det helt rigtige match. Her får du en overskuelig bolig på 75 m2 fordelt på stueplan og førstesal, og hertil kommer en rigtigt god kælder på 43 m2 med egen indgang. Huset ligger på en 753 m2 stor grund med en nem, lukket have og en solrig terrasse mod syd og vest. Du får også en muret garage på 27 m2.

Ejendommen er opført i 1956 og fremtræder overordnet i pæn opdateret stand. Byggestilen er enkel og tidløs med rektangulær grundplan, muret gavl og sadeltag med høj rejsning. Indenfor er der en lys og venlig atmosfære. I stueplan er det værd at lægge særlig mærke til den hyggelige stue, som har brændeovn og lysindfald fra tre verdenshjørner. Der er fint kig til alt det grønne i haven, og man kan gå direkte fra stuen ud på terrassen – det skaber en god naturlig forbindelse mellem inde og ude.

Fra stuen er der adgang til et tosidet køkken, og herudover er der i stueplan et badeværelse. På førstesalen finder du to gode værelser under de hyggelige skråvægge, og endelig er der i kælderen gode disponible rum med mange anvendelsesmuligheder.

Beliggenheden er grøn og fredelig, og der er et godt naboskab i det hyggelige lokalsamfund. Omgivelserne er landlige, og der er fin udsigt over marker, skov og levende hegn. Samtidig er alle dagligdagens fornødenheder inden for kort rækkevidde. Der er let adgang både til Svendborg centrum og til skole, børneinstitution, idrætsfaciliteter og supermarkeder i bydelen Tved, som ligger omkring to kilometer væk. Nærmeste busstoppested ligger under 200 meter fra hoveddøren.

Er du blevet nysgerrig efter at opleve denne villa med egne øjne? Ring og bestil en fremvisning.
1956
Byggeår
3
Antal rum
2
Antal toiletter
753 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

945.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.165 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,911 / 4.584 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Bo Christiansen
home Svendborg

Ejendomsmægler MDE

anbo@home.dk

62214200

62214200