Øllebøllevej 25, 4894 Øster Ulslev

126 m2 villa

Kontant 495.000 kr.

Landejendom på Sydlolland


Rigtig god værksted/garagebygning


Denne landejendom på Sydlolland byder på en idyllisk beliggenhed på en rummelig grund på 1.685 m2. Indkørslen fører dig til ejendommen, der er omgivet af en lukket forhave samt prydhave. Bag ejendommen åbner landskabet sig med udsigt over frodige marker, der tilføjer en følelse af ro og naturskønhed til ejendommen.

Boligen byder velkommen via en bagentre, hvor en trappe fører til første sal. I stueetagen finder du et ældre badeværelse med toilet, bruser og vask, et funktionelt køkken med videre adgang til en rummelig opholds- og spisestue samt et soveværelse og en entré.

På første sal er der en fordelingsgang, der fører til tre værelser, 

Ejendommen har også en sidebygning, der huser et fyrrum og to disponible rum med et godt loft, der giver mulighed for opbevaring. 

Der er også en stor udbygning, der fungerer som en rummelig garage med to indgange, hvilket gør det nemt at parkere køretøjer. Her findes også et veludstyret værksted og et stort disponibelt rum, der kan bruges til forskellige formål.

Udover hovedbygningen og sidebygningen er der to gamle udhuse.

Ejendommen har en ideel beliggenhed i rolige landlige omgivelser, cirka 10 kilometer fra Nysted, hvor du finder faciliteter som indkøbsmuligheder, pizzeria og mere. 

Denne landejendom på Sydlolland tilbyder en unik mulighed for at nyde landlivet og samtidig have bekvem adgang til nærliggende faciliteter og smuk natur.

5Antal rum
1986Ombygget
1685 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.063 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

2,964 / 2.343 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Døring
home Nysted

Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

jakd@home.dk

54 84 40 30

54 84 40 30