Ødumvej 4, Selling, 8370 Hadsten

221 m2 villa

Kontant 7.500.000 kr.

Unik liebhaverbolig i naturskønne rammer


Hadsten

Hos home Aarhus Nord har vi nu den store fornøjelse at kunne præsentere denne perle for jer! 
Her kommer I til at bo i de smukkeste, maleriske omgivelser, hvor årstidernes forskellige indvirkning på naturen kan betragtes fra første parket. Ofte med selskab fra naturens egne beboere, som glædeligt besøger ejendommens fantastiske, parklignende, have. 
I disse fantastiske, ugenerede omgivelser kan man virkelig lade roen sænke sig, og så er det helt op til én selv om det gøres bedst med et glas på terrassen, omkring bålet i bålhuset eller en gåtur rundt i haven - alt sammen naturligvis med det smukke kuperede landskab som baggrund. Selvom boligen ligger i et naturskønt og ugeneret område, er der kun ganske få minutter til såvel indkøb som skole og motorvej samt under en halv time til Aarhus og Randers.  

Via en smuk bøgeallé føres man ned til boligen, som i sig selv ligeledes er et kapitel for sig. Huset, der er opført i 2003, er arkitekttegnet og er opført med tanke på enhver detalje samtidig med, at her ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Dertil er det tilbygget i 2014. Man har formået at få naturen med ind i huset og overalt i huset er der store vinduespartier og adgang til det fri. Glaspartierne pryder rummene som levende malerier i en sådan grad, at det nærmest forlanger dit fokus. 
I bydes velkommen i det spændende hus via entréen. Her har man husets to første værelser samt det ene badeværelse - en oplagt børne- eller teenageafdeling. 
Husets hjerte er det pragtfulde køkken/alrum. Køkkenet fremstår pænt og stilrent med plads til barstole om køkken-øen. Her fornemmer man virkelig det levende maleri i form af det store vinduesparti ud mod den fantastiske have og smukke landskab. 
I forlængelse af køkken/alrummet har man stuen i åben forbindelse. Her fortsætter de store vinduespartier og lyset får virkelig lov til at strømme ind. Her er der mulighed for at tænde op i den hyggelige indbyggede brændeovn, som kan nydes fra stuen såvel som alrummet. 
Sidst, men ikke mindst, har man en oplagt voksenafdelingen med et skønt soveværelse og et stort badeværelse med både separat bruseniche og boblebad. 

Det fantastiske hus akkompagneres af skønne sekundære bygninger, hvor en af bygningerne, der er indrettet som gæsteanneks, er med eget køkken/alrum, badeværelse og 3 værelser, hvilket gør det fuldstændig oplagt som teenageafdeling, udlejning, Bed & Breakfast, liberalt erhverv eller for to familier/generationer som ønsker at bo sammen. - Mulighederne er mange! 
Energiforsyningen er ligeledes i top. Herlighederne opvarmes nemlig med jordvarme med energifanger, varmepumpe, ligesom her også er solceller på taget. 
2003
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal toiletter
2878 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

7.500.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.854 kr.

Udbetaling

375.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

45,817 / 35.800 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Bollerup Jensen
home Aarhus Nord

Ejendomsmægler,MDE & Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

ajen@home.dk

87424040

87424040