Ødumvej 14, Ødum, 8370 Hadsten

129 m2 villa

Kontant 1.098.000 kr.

Villa med stor privat have og værksted


Ødum - Hadsten

Velkommen til denne fine villa med en helt fantastisk have, hvor der er god plads til, at børnene kan boltre sig. En have, der både er privat og let at holde. Til huset er her etableret et værksted, hvor der er gode hobby muligheder. En bolig, der generelt byder på gode muligheder.

Du bliver budt indenfor i en flot og lys entré med fritliggende bjælker og trappeopgang til 1. salen. Fra entréen har du adgang til boligens store stue. Her er der god plads til både sofaarrangement samt spiseafdeling. Den flisebelagte terrasse samt store, grønne have kan tilgås fra stuen.

Køkkenet har ligesom stuen en god størrelse med god bord- og skabsplads. I forlængelse af køkkenet er her en gang, som kan benyttes som bagindgang. Her er der god plads til det praktiske samt vaskemaskine og tørretumbler. Fra gangen har man adgang til udestuen samt boligens store badeværelse med brus og badekar.

Der er i stueetagen også et værelse, der ville være oplagt til enten kontor eller gæsteværelse.

Den charmerende førstesal byder på to værelser, samt et stort soveværelse. Fra soveværelset har du en skøn udsigt udover den flotte have og nærtliggende grønne arealer. Derudover er her en lys repos, med masser af skabsplads. Førstesalen bærer præg af et fantastisk lysindfald. Ydermere er der kælet for detaljen, med de flotte synlige bjælker i loftet. 

I kommer her til at bo omgivet af grønne arealer og med god mulighed for offentlig transport, og så får I nem tilgang til motorvejen, så I kan være i Aarhus eller Randers på 15-20 minutter.

Kontakt home Aarhus Nord på 87 42 40 40 allerede i dag for en fremvisning.

Vi glæder os til at byde dig indenfor.
1940
Byggeår
5
Antal rum
1300 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.098.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.545 kr.

Udbetaling

55.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,817 / 5.323 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Bollerup Jensen
home Aarhus Nord

Ejendomsmægler,MDE & Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

ajen@home.dk

87424040

87424040