Købsaftale underskrevet

Ø Gammelby 15, 6261 Bredebro

115 m2 villa

Kontant 520.000 kr.

Charmerende villa i idylliske omgivelser


Kan med fordel bruges som flexbolig!

I udkanten af Bredebro på Ø Gammelby 15 finder du denne perle i naturskønne omgivelser. Villaen er i kort afstand til institution, indkøb samt offentlig transport - og herudover får du også et stærkt lokalsamfund, som byen er kendt for at have. 

Huset er opført i 1885 og rummer 115 kvm boligareal, samt en garage på 15 kvm. Udvendigt fremstår huset med en hvidpudset facade, eternittag samt plastvinduer. Huset opvarmes med varmepumpe og har som supplerende varmekilde el-radiatorer i badeværelset og brændeovn til opvarmning af 1. salen. 
Boligen byder på et rumligt og mulighedsrigt bryggers med betongulv, hvor der er god plads til vaskefaciliteter og opbevaring af overtøj, sko mm. Herfra føres man videre til fordeler-gangen, der giver adgang til et fint størrelse værelse med træloft og pænt klik-gulv. Husets badeværelse er med en dejlig bruseniche og holdt i et lyst og venligt miljø. Endnu et værelse finder du i husets stueplan, som er stort og med plads nok til både soveplads og opbevaringsplads. Her finder du også husets luft-luft varmepumpe. I åben forbindelse fra værelset er der adgang til en stor gang, hvor der er direkte trappeopgang til 1. sal, samt udgang til en praktisk udestue. Udestuen er aktuelt indrettet med sofahjørne, hvor familien kan samles uanset vejrforholdene. Køkkenet er indrettet som alrum, og fremstår lyst og venligt og generelt godt holdt. Køkkenmiljøet fremstår originalt med træbordplade, og de pæne kakler i blå nuancer og det gamle brændekomfur giver rummet en helt speciel atmosfære. Herudover er der god plads til det helt store spisebord hvor hele familien kan samles omkring, og fejre store som små begivenheder. 
Husets 1. sal er med et stort repos, som evt. kan udnyttes som ekstra soveplads, kontor eller noget helt tredje - her er det altså kun fantasien der sætter grænser. Yderligere indeholder 1. salen to gode værelser, med hhv. gulvtæppe og vinylgulv. 
Der er også mulighed for at tilgå huset via den smukke originale træfordør, som virkelig tilfører huset noget charme.

Udvendig finder du en dejlig størrelse grund på 646 kvm. I haven finder man træer og blomsterbede samt en hyggelig overdækket terrasse. 

For aftale om fremvisning kontakt home Tønder på tlf.: 7472 6270
Ses vi? Det håber jeg virkelig vi gør! 
1885
Byggeår
6
Antal rum
646 m2
Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Allan Nielsen
home Tønder

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alnie@home.dk

74726270

74726270