O B Muusvej 22, 3520 Farum

172 m2 villa

Kontant 8.800.000 kr.

Markant og spændende ejendom fra 2002 med perfekt bynær beliggenhed


172 kvm. i 1 plan og skøn grund på hele 1.449 kvm - direkte nabo til skoven og Farum Sø

Til dig, der søger god plads og luft omkring dig og samtidig vil bo på en yderst eftertragtet adresse i Farum med spændende natur lige udenfor.
Ejendommen ligger supercentralt med gåafstand til det hele. Blot 5 min gang til stationen, kort afstand til indkøb på Bytorvet, skoler, institutioner og idrætsfaciliteter. Tillige kort gåafstand gennem Farumgård til Farums gamle landsby og den skønne natur omkring Store Bjerg og selvfølgelig den charmerende Farum Sø med adgang til privat badebro og mulighed for kano- og kajakroning lige for foden af vejen - det er virkelig en hverdags luksus.
Ejendommen er opført i 2002 i gode materialer og med mange gennemtænkte detaljer som bl.a. loft til kip og store vinduespartier mod haven, der giver et fantastisk lysindfald. Huset har gulvvarme overalt, ventilationsanlæg og Trip Trap lamelplankegulve i eg. Planløsningen er gennemtænkt og perfekt til børnefamilien.
Rummelig entré med adgang til 3 store værelser og lyst og lækkert badeværelse. Stor og lys spisestue med imponerende loftshøjde i åben forbindelse til stort køkken med udgang til den sydvendte terrasse. I forlængelse af køkkenet er der bryggers med direkte indgang udefra.
Stor stue med loft til kip og store vinduespartier samt udgang til den vestlige del af terrassen. Fra stuen har man adgang til forældreafdeling med eget badeværelse. Her er igen i soveværelset en skøn loftshøjde.
Haven er dejlig ugeneret, med flere gode solpladser og terrasse belagt med granitfliser hele vejen rundt om huset samt gamle træer og kig lige ind igennem skoven og ud til søen - et rigtigt paradis for børnefamilien!
Vi glæder os til at præsentere denne perle af en ejendom for dig.


Sælger betaler for udfærdigelse af skøde og refusionsopgørelse.
6Antal rum
2002Byggeår
2Antal toiletter
1449 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

8.800.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.923 kr.

Udbetaling

440.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

50,255 / 40.372 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Hoffmann
home Farum

Ejendomsmægler & butikschef

hoff@home.dk

44 95 20 77

44 95 20 77