Nyvang Alle 7, 2770 Kastrup

118 m2 villa

Kontant 5.695.000 kr.

Eftertragtet etplansvilla med flotte detaljer, sydvendt have og gode muligheder for tilbygning


Attraktiv beliggenhed i populært villakvarter


På Nyvangs Allé 7 udbyder vi en dejlig villa, der udgør det ideelle match for børnefamilien, der ønsker hus og have i eftertragtede rammer. Denne villa ligger nemlig i et meget populært villakvarter, der har en helt særlig atmosfære over sig, og her kommer I til at bo 1 kilometer fra Øresund, 5 kilometer fra indre by og tæt på Amagerbrogades leben.

Adressen er hjemsted for en gulstensvilla opført i 1962, og den ligger på en 642 kvadratmeter stor grund. Her er der både indkørsel til bilparkering samt en sydvendt have, hvor solskinsdagene kan tilbringes i private, rolige rammer. Den grønne beplantning kræver minimal pasning og pleje, og I kan samtidig se frem til en stor fliseterrasse, der er møblerbar og naturligvis har sol fra morgen til aften i sommermånederne. Den gode plads på grunden giver gode muligheder for en tilbygning. 

Boligen byder på en lang række yderst charmerende og originale detaljer, der vidner om husets historie og arkitektoniske arv. Samtidig står hjemmet i sin helhed i helt indflytningsklar stand og er således klar til at danne ramme om et moderne familieliv. Planløsningen strækker sig over entré og gangareal med
ovenlys, tre værelser (alle med flotte, klassiske indbygningsskabe) og et rummeligt badeværelse med
kombineret badekar og brus. Dertil kommer det originale køkken, der er utrolig velholdt og yderst
funktionelt, samt vinkelstuen, hvor der er god plads til spise- og sofaarrangement. Afslutningsvis venter
der et stort og virkelig praktisk udhus med plads til opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, m.m.


Det hele toppes med en eftertragtet beliggenhed, der kombinerer villaidyl med bylivets mange glæder og goder. Området præges af små, rolige veje, men alligevel ligger Amagerbrogade kun 1000 meter fra hoveddøren med butikker, spisesteder og busforbindelser. Der er gode skoler og daginstitutioner i nærområdet, og med adresse på Amager har I Strandparken kort mod øst og Amager Fælled en smule mod vest. Dertil kommer hele Indre By 4 kilometer fra hjemmet, mens pendleren kan køre til motorvejen enten ved fx Lufthavnen eller Tårnby Torv.
4Antal rum
1962Byggeår
642 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.221 kr.

Udbetaling

285.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

32,663 / 26.696 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Torben S. Hansen
home Kastrup, Tårnby & Dragør

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

tohan@home.dk

32 82 01 00

32 82 01 00