Købsaftale underskrevet

Nytoften 16, 2750 Ballerup

157 m2 villa

Kontant 5.250.000 kr.

Indflytningsklar villa med lækre renoveringer b.la. med nyt tag og tilbygning fra 2021


Bo centralt i Ballerup tæt skole, transport og indkøb

På Nytoften 16 i Ballerup møder I denne fremragende og særdeles flotte renoveret villa, der ikke alene præsenterer sig med en attraktiv beliggenhed tæt på alt, I har brug for, men som også byder på en velkomponeret planløsning med plads til hele familien. 

I kan se frem til hele fire værelser, et stort, lyst opholdsrum og en skøn have med plads til leg og boldspil. Velkommen.
Allerede udefra fremstår villaen med et skarpt udtryk. Den hvide facade, de stedvise træpaneler og de sortmalede gavle står elegant, og som I træder inden døre, er stilen fuldt ud videreført. I midten af det hele ses det lyse og flotte opholdsrum med køkken og stue i åben forbindelse. Køkkenet er gjort med hvide fronter, mens stuen især kendetegnes af det rige lysindfald, der modtages fra syd.
Det samlede beboelsesareal er på 157 veludnyttede kvardratmeter, og i tillæg til opholdsrummet har I de fire værelser, hvoraf de tre er at finde side om side med badeværelset og gæstetoilettet i entréen. Huset soveværelse finder vi i tilbygning fra 2021 med gulvvarme og med hele 28 kvm er der plads til stort lækkert klædeskab. Boligen afrundes af et bryggers.
Haven er anlagt, så den er nem at passe. På terrassen er solforholdene fortrinlige, og på plænen kan børnene løbe og lege. En carport afrunder herligheden.

Fra jeres kommende bopæl bliver det en smal sag at få hverdagen til at gå op i en højere enhed. Inden for en radius af bare 500 meter kan I tilgå skole, pasningstilbud og indkøb, ligesom I er placeret tæt på offentlig transport, idrætsfaciliteter, specialbutikker, naturområder og meget, meget mere. Det er vanskeligt at forestille sig en adresse, der i højere grad tilgodeser familielivet.
Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.
5Antal rum
1968Byggeår
2Antal toiletter
826 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Christina Midtgaard
home Ballerup

Partner & Ejendomsmægler, MDE

chrism@home.dk

44 68 20 55

44 68 20 55