Købsaftale underskrevet

Nygade 5, Østrup, 9600 Aars

224 m2 villa

Kontant 625.500 kr.

Pladsen til den helt store familien må siges at være her!


Hele 6 værelser fordelt på 2-plan.

Er dit eget hjem blevet for lille eller har du et ønske om, at købe din første ejendom, så er Nygade 5 ikke at komme udenom.
Ejendommen her, har masser af gode kvaliteter. Det første, og nok det vigtigste er, at man kan flytte ind og benytte ejendommen mere eller mindre som den står. Derudover så fik ejendommen i år 2006/2007 en helt ny overetage på, hvor ejendommen samtidig fik en helt nyt Decra tag.
Når man træder ind i ejendommen, så har man det gode vindfang, førend man kommer til den tidligere fordelingsgang, som i dag er blevet åbnet op. Det første af i alt 6 værelse, som man nok ville benytte som kontor/legeværelse, danner ramme omkring vinkelstuen, som har god plads til hele familien. Da overetagen kom på, inddrog men et værelse til trappeopgang, som igen er bibehold i den åbne forbindelse. Derudover har man et køkken, bryggers og badeværelse, som er velholdt, men som man med tiden kan modernisere. Sidst men ikke mindst er det anden værelse i stueplan.
1.salen har et stort repos, som fordeler de sidste 4 værelser, samt man her har et toilet, som blot mangler få ting, førend det kan benyttes til bad.
Udenfor har man en garage, som kan benyttes til diverse ting, hvor der i forlængelse er fyrrummet og herefter et skur. Grunden har direkte adgang over til byens sportsanlæg, hvor man nemt kunne lade børnene gå over og lege/spille bold, da man fra ejendommen kan holde øje med dem. Derudover er vejen blind, så man undgår en masse trafik.
Østrup er en by, som ligger mellem Aars og Aalestrup, hvor man har stor fokus på lokalsamfundet. Når der skal handles, er det tætteste disse to byer, samt daginstitutionerne er i Vestrup, hvor der der skolegang til 6. klasse.
Ønsker du at se ejendommen eller høre mere, så ring endelig på 98621020, så finder vi et tidspunkt der passer dig.
8Antal rum
2006Ombygget
2Antal toiletter
745 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peter Asbjørn Poulsen
home Aars

Indehaver - Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

peterap@home.dk

98621020

98621020