Købsaftale underskrevet

Nygade 32, 5592 Ejby

117 m2 villa

Kontant 1.295.000 kr.

Moderniseret og indflytningsklar bolig med god planløsning


Ideelle rammer for såvel den yngre som den ældre generation

I attraktivt villakvarter centralt i Ejby finder I denne fine villa, der ikke blot byder på et flot indre med en god planløsning og en anvendelig kælder, men som også ligger tæt på alle hverdagens bekvemmeligheder. Velkommen til Nygade 32.

Inden døre venter et indbydende hjem med et veldisponeret boligareal, hvor opholdsmiljøet er åbent og luftigt - dette er tillige med det stilfulde køkken er fra 2019. Store vinduespartier giver et skønt lysindfald, der bidrager til en dejlig rumfornemmelse, og ligeledes leder jer videre ud på den hyggelige, overdækkede terrasse med god plads til grill- og hyggeaftener. Der er gulvvarme i både stue og køkken/alrum samt en elegant klinke i varme nuancer. 
Spisebordet kan arrangeres i forlængelse af køkkenet, og her beriger det diskrete akustikloft med en behagelig rumklang. I opholdsafdelingen finder I det bløde møblement og rummets indretning gør, at i kan nyde den gode sammenhæng mellem køkken/alrummet, stuen og terrassen.
I har også tre gode værelser med faste skabe at se frem til foruden et badeværelse med gulvvarme. Badeværelset er blevet moderniseret i 2022. 

Herudover er der 50 m2 kælder med god lofthøjde og flere disponible rum med værkstedsplads, viktualierum og vaskerum/bryggers.

Generelt har huset en rigtig god planløsning med muligheder og ideelle rammer for såvel den yngre som den ældre generation.
Haven bliver et trækplaster i sommerhalvåret, for her kan I være totalt private takket være den omsluttende hæk. Hyggelige terrasser - både en overdækket og en fritliggende - inviterer til ophold, og en flot plæne lader børn og barnlige sjæle udfolde sig. 
Der er desuden en garage og god plads til parkering foran huset.
Området tilbyder stort set alt, hvad familien kan ønske sig med nærhed til dagtilbud, offentlig transport og indkøbsmuligheder, som alt sammen nås til fods. Dertil kræver det kun en kort gå- eller cykeltur at nå skole og fine idrætsfaciliteter, og endelig er der kun 20 minutters kørsel til Middelfart, mens Odense nås på en halv time.
4Antal rum
1964Byggeår
710 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rikke S. Svensson
home Ejby-Aarup

Ejendomsmægler, MDE

risv@home.dk

64462010

64462010