Nr Hostrupvej 1, 6230 Rødekro

102 m2 villa

Kontant 895.000 kr.

Velholdt villa, centralt beliggende


Rødekro

I skal ikke gå eller cykle langt, før I når hverdagens bekvemmeligheder fra huset på Nr Hostrupvej 1, idet gode daginstitutioner, velassorterede dagligvarebutikker, idrætsfaciliteter og fritidstilbud findes indenfor en ganske lille radius. Skolen kan familiens større børn selv cykle til, og så er der fine betingelser for pendleren både med offentlig transport og via E45. Ydermere kommer I til at bo tæt på skov og rekreative, grønne områder.
Villaen er velindrettet og pæn - her er ideelle forhold for det unge par, som drømmer om at flytte sammen eller for det midaldrende par, hvor børnene er fløjet fra reden.
Bag hoveddøren venter et bette, charmerende køkken, hvorfra der er nem adgang til husets rummelige opholdsstue. Det er ganske praktisk, hvis I drømmer om at etablere et stor leverum med køkkenalrum og stue i ét - herfra får I tilmed udgang til havens sydvendte terrasse. I får også en skøn, tilbygget stue, der byder på dejlige lysindfald og kig til havens grønne univers samt to fine værelser og et lyst badeværelse med bruseniche.
Dertil en god, anvendelig kælder.
Det er tydeligt at se, at sælger har holdt meget af haven, som er en lukket, ugeneret oase med en solrig terrasse og plads til børneleg på plænen. Netop plænen er omkranset af frodige buske, træer og blomster, og så er der skabt et fint bed omkring havedammen.
Ejendommen har ligeledes garage med plads til bil, cykel og redskaber samt mulighed for yderligere parkering i indkørslen.

1957
Byggeår
5
Antal rum
1029 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.598 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,618 / 4.391 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Frehr
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

frehr@home.dk

74624045

74624045