Norgesvej 21, 5500 Middelfart

161 m2 villa

Kontant 2.995.000 kr.

Stor og rummelig villa med mange gode værelser og en fin kælder


Beliggende centralt i et attraktivt kvarter i Middelfart

home Middelfart har hermed fornøjelsen at at udbyde denne skønne villa med central beliggenhed i populært kvarter i Middelfart.

En villa med hele 161 m2 og i alt 5 værelser i stueplan, samt en god og højloftet kælder på 103 m2, giver gode muligheder for den pladskrævende familie.
Denne herlighed er beliggende på en 549 m2 stor og privat grund.

Fra villaen er der få minutters gang til de fleste af hverdagens fornødenheder, som indkøb, skole, aktiviteter og offentlig transport. Ikke at forglemme nærheden til kysten og det skønne Fænøsund, Dyrehaven ved Hindsgavl samt golfbanen.

Boligen indeholder:
En lys og venlig entré byder velkommen til en fordelingsgang i husets hjerte med adgang til alle rum i stueplan.
Videre ind i køkkenet, som er lyst og charmerende med mindre spiseplads og med direkte adgang til den store vinkelstue. Her er der god plads, lysindfald fra flere sider, og mange muligheder for indretning af rummet, både til sofagruppe, spiseplads mv. Endvidere er der en flot indbygget reol-/ skabsvæg og direkte udgang til den solrige terrasse og haven. 
Tilbage i gangen er der et godt kontor/værelse, et nydeligt lyst badeværelse med bruseniche samt klinker og vandbåren gulvarme. Og så forefindes der yderligere fire gode værelser, heraf det ene med god indbygget skabsplads.
For enden af gangen er der ligeledes udgang til terrassen samt en overdækket terrasse i forbindelse hermed, samt en dejlig lukket privat og solrig have nemt anlagt med græs.
Fra villaens køkken er der adgang til en god og rummelig højloftet kælder med en fordelingsgang og adgang til et godt vaskerum, samt et mindre disponibelt rum. Den anden ende af gangen leder til en mindre gang med adgang til et godt og lyst disponibelt rum, samt et ekstra badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Ydermere forefindes et større værksted med adgang til husets indbyggede garage i kælderplan. I haven er der et udhus med plads til cykler og redskaber.

Vi vil glæde os til at vise dig denne dejlige villa. 
Ring til os på telefon 64 41 80 90 for nærmere information eller for en fremvisning
5Antal rum
1959Ombygget
2Antal toiletter
549 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.662 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,254 / 13.702 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolaj Klinge
home Middelfart

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Vurdering for RD

klinge@home.dk

64418090

64418090