Nordre Strandvej 217A, 3140 Ålsgårde

182 m2 villa

Kontant 5.250.000 kr.

Skøn og istandsat Strandvejsvilla med 4 store værelser og en flot udsigt til Øresund!


Ålsgårde

I det hyggelige, idylliske og børnevenlige Ålsgårde ligger denne skønne Strandvejsvilla med smuk udsigt over Øresund og med mulighed for via lille sti, at få en dukkert i det friske badevand kun få hundrede meter fra huset...

Villaen er istandsat gennem de senere år og fremstår helt opdateret og meget velholdt - helt klar til nye ejere - Nye ejere der kan nyde: hall med svungen trappe til 1.salen, stort lækkert køkkenalrum i åben forbindelse med spisestue samt stor dagligstue med nyere brændeovn med glaslåge. Nyt kæmpe glasparti, der kan skydes til side ud til den store flotte nylagte stenterrasse mod syd- og sydvest. 
Endvidere er her i stueplan 2 store værelser med skabe samt et godt rummeligt bryggers med egen indgang og et super lækkert nyt badeværelse med VOLA armaturer og gulvvarme. 

1.salen indeholder den store fantastiske udsigtsstue med udgang til tagterrassen mod vandet, hvor man kan sidde og nyde sommeraftnerne med et glas vin eller en kaffe i hånden og se de smukke solnedgange og den knaldrøde himmel i horisonten og høre bølgernes skvulp og fulgene der findes ved havet... Herudover er der 2 store værelser - heraf det ene et Master Bedroom med skabsvæg i rummets fulde bredde samt et lækkert badeværelse med badekar og stor bruseniche.

Udvendigt er der også gjort helt klar til i som nye ejere kan nyde livet som husejere fra dag 1 - her er en bred flot indkørsel med plads til flere biler, en flot hvidmalet carport med ladestander monteret så elbilen kan lades med det samme. Desuden er her den smukke stenterrasse rundt om huset med mulighed for at finde læ og nyde solen fra morgen til aften. Haven er supernem og overkommelig og kræver kun græsslåning - enten med håndskubber eller robot, hvis dagligdagen skal være endnu nemmere. Herudover er der et niveau oppe endnu en terrasse samt trappe op ad skrænten til en nybygget udsigtsterrasse - som kan indrettes med f.eks. loungemøbler eller måske til en hængekøje mellem stammerne på skrænten.
I hele huset er der fokus på-/ og udsigt til vandet - både i stueplan og på 1.salen samt fra haven og flere af terrasserne... Kort sagt får du et af de bedste huse i 2. række til vandet på hele strækningen!

Udover alt dette er der off. transport med Strandvejsbussen tæt på og indkøb, skoler, børnehave og fritidsklubben Bølgen i gåafstand fra huset samt en kort cykeltur til Hornbæk by og strand.

Vil du have livskvalitet på højt plan i et dejligt nyistandsat hus på hele 182 m2, så kom ud og se her!
1977
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal toiletter
934 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.250.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.204 kr.

Udbetaling

265.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

32,039 / 25.167 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Rosenkilde Løgstrup
home Helsingør

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

anro@home.dk

49 21 49 21

49 21 49 21