Nordhavnsgade 2, 5935 Bagenkop

106 m2 villa

Kontant 995.000 kr.

Vidunderlig villa med plads til hele familien


Med kig til vandet og havnen

På Nordhavnsgade 2 i Bagenkop finder I denne fine villa som byder på en 106 kvadratmeter stor stueetage samt en kælder på yderligere 70 kvadratmeter. Boligen præsenterer sig flot ud til vejen med en velholdt forhave og en nydelig murstensfacade samt sorte vinduer. Bilen kan I parkere i den dertilhørende carport, og der er ligeledes en nedsunket indkørsel, som fører jer ind i garagen, hvorfra I har direkte adgang til kælderen med tre fine, disponible rum.
I stueetagen er en velindrettet planløsning med gode opholdsrum og værelser. Køkkenet er rummeligt, og lader I skydedøren ind til stuen stå åben, har I således et direkte forløb hertil. Opholdsstuen er lys og indbydende og har rigeligt plads til sofagruppe og en afdeling til spisebordet, mens det brede vinduesparti ud mod haven sørger for det gode lysindfald.
Huset har en værelsesafdeling med to rummelige værelser, hvor der er plads til seng og opbevaring. Boligen har herudover et badeværelse med indbygget badekar og bruser og et funktionelt bryggers til vasketøjet.
Fra stuen træder I direkte ud på en vestvendt terrasse, hvorfra I har udsyn til vandet og Bagenkop Havn. Baghaven, på den anden side af boligen, har græsplæne samt endnu et terrasseareal og enkel beplantning.
Et hjem nær indkøb og vandet er netop, hvad I kan forvente jer her – der er nemlig under 300 meter til begge dele fra adressen. Samtidig er der busforbindelse tæt på, ligesom Bagenkop har et hyggeligt havnemiljø med spisesteder samt sportsfaciliteter i nærheden.
5Antal rum
1966Byggeår
683 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.656 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,836 / 4.597 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolai Vilhelmsen
home Svendborg

Salgschef, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist RD

nivil@home.dk

62214200

62214200