Nørrevang 3-5, Lønne, 6830 Nørre Nebel

128 m2 villa

Kontant 1.245.000 kr.

NEDSAT 150.000 KR. - Villa i fredfyldte omgivelser og kun 100m til Blåbjerg Plantage


Inkl. ubebygget grund på 1902 m2.

På Nørrevang 3 finder du denne dejlige villa, beliggende med kort afstand til den fantastiske Blåbjerg Plantage, og dermed har du muligheden for at befinde dig centralt i fred og ro, året rundt. 
Villaen har et fantastisk åbent, samt lys rumfordeling, hvor køkken, spisestue og den nedsænket stue, som er bygget til i 1995 ligger i forlængelse af hinanden og skaber et betagende rum, hvor muligheden for at hele familien kan samles. 

Ydermere får du på Nørrevang 5, som indgår i handlen, en ubebygget grund på hele 1902 m2, som lige nu fungerer som en tilhørende have med plads til familien kan boltre sig på. 

Villaen indeholder:
Entré med rum til luft til vand varmepumpen. 
Fordelingsgang.
Køkkenafdeling med opvaskemaskine, emhætte, indbygningsovn, køleskab med lille fryse og kogeplade. I åben forbindelse til spisestuen. 
Nedsænket stue med fantastisk lysindfald, samt udgang til sydøstvendt terrasse.
Badeværelse med klinkegulv, gulvvarme og bruseniche.
Rummeligt soveværelse.
2 værelser med skab.
Stor carport med værksted, samt isoleret rum.

I udkanten af Blåbjerg Plantage, kun et par kilometer fra Vesterhavet, ligger Lønne. Området ligger tæt på smukke arealer med hav, fjord, klitter og hede, som gør området ideelt til udendørsaktiviteter. Prøv f. eks. en cykel- eller vandretur gennem Blåbjerg Plantage, der strækker sig helt ud til stranden ved Vesterhavet. Området er roligt og sommerhusene ligger spredt ud over et stort område med gode muligheder for at finde sit helt eget sted, hvor man kan være sig selv og nyde naturens stilhed.
Fra Lønne er der kun ca. 3 kilometer til den hvide sandstrand ved Vesterhavet. Stranden er bred og børnevenlig og særligt velegnet til drageflyvning. For lystfiskere findes i området flere put and take fiskesøer, og der er også mulighed for at fiske i Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Især i Hvide Sande, ca. 30 kilometer nord for Lønne, er et paradis for lystfiskere.
På den gamle jernbane mellem Nr. Nebel og Nymindegab er der mulighed for at køre med skinnecykel. Banen er ca. 7 kilometer lang og byder på en hyggelig tur gennem plantager og åbent landskab. På ruten findes også en grillhytte, hvor I kan nyde en god frokost. Startstedet er i Nr. Nebel.
1967
Byggeår
5
Antal rum
3682 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.245.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.008 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,735 / 6.080 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alfred Larsen
home Nr. Nebel

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alar@home.dk

75288622

75288622