Nørrevænget 8, 9990 Skagen

135 m2 villa

Kontant 3.995.000 kr.

FLOT, CHARMERENDE OG MARKANT 'SKAGENVILLA' I CENTRUM


Beliggende i bunden af Nørrevænget - en lille blind vej

Denne markante og flotte 'Skagensvilla' er beliggende i hjertet af Skagen og byder på flot stil og arkitektur samt nemme udearealer. Selvom den er placeret i midtbyen, er den gemt væk på en lille, blind vej, hvilket gør at man er trukket væk fra gågadens summen. Her kan man opholde sig ganske uforstyrret og med fred og ro.
Villaen har en særlig charme og elegance. Den er typisk for den traditionelle Skagensarkitektur med de klassiske gule facader, hvidmalede gesimser og de røde vingetegl på taget, der alt sammen passer perfekt ind i det omkringliggende bymiljø.
Udearealerne omkring villaen er hyggeligt anlagt med gårdhavemiljøer på begge sider af huset, ligesom der er en stor, flisebelagt indkørsel med gode parkeringsforhold. Gårdhaverne er som små oaser midt i byen, hvor man kan nyde Skagens stemning og samtidig være sig selv. Blomsterbede, grønne buske og træer skaber en indbydende atmosfære, og mulighed for skygge på en varm dag.
Huset er indrettet med rummelige opholdsrum der kombinerer de moderne bekvemmeligheder med traditionel stil. Højt til loftet, gode lysindfald og åbne rum er gennemgående for huset. Tilmed har huset gennemgået en renovering indenfor de sidste 6 år med bl.a. nyt køkken, badeværelse og bryggers.

Stuerne er perfekte til både afslapning og underholdning, og der er rigelig plads til familie og gæster.

Indretning
Entré med trappe til 1. sal. Bryggers med gennemgang til badeværelse. Køkken i åben forbindelse med spisestue, hvorfra der er udgang til gårdhaven. Endvidere to gode stuer.
1. sal: Repos med adgang til lille gæstetoilet samt fire gode værelser, det ene med udgang til sydvendt altan.
Denne 'Skagensvilla' er den idéelle bolig, hvis man gerne vil bo centralt, men samtidig ønsker en afslappende atmosfære i midtbyen.
6Antal rum
1923Byggeår
2Antal toiletter
378 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.228 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

22,980 / 18.156 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Lykke Nielsen
home Skagen

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler

kanel@home.dk

98442666

98442666