Nørrevænget 54, Alderslyst, 8600 Silkeborg

156 m2 villa

Kontant 2.698.000 kr.

Alderslyst - beliggenhed nær hverdagens nødvendigheder


Rummelig 3-plans villa med dejlig baghave

ET HUS MED GOD PLADS
Denne murede villa i Silkeborg byder på hele tre etager, inklusiv en brugbar kælder. Planløsningen inkluderer blandt andet fire værelser, og hertil følger et velholdt spisekøkken samt to stuer en suite. Begge stuer får et naturligt lysindfald fra syd, og den ene stue har brændeovn samt adgang til en udestue. Værelserne er ligeligt fordelt på stueplan og første sal, og mens stueplan også indeholder et gæstetoilet, er førstesalen indrettet med et badeværelse. Dette har både bruseniche og hjørnebadekar. Et af værelserne på førstesalen har desuden smart walk-in-closet og udgang til en stor altan. Kælderens bonuskvadratmeter er for indeværende fordelt på tre disponible rum samt et badeværelse, et tekøkken og et vaskerum. Her er således mange forskellige anvendelsesmuligheder, hvad enten det er hobby-/spillerum, børneområde, bar mv.
EN STOR OG LUKKET HAVE
Ude kan I se frem til en dejlig, lukket baghave, der omgives af frodig beplantning. Haven er anlagt med plæne, så den er ganske let at holde. I haven er der også en stor stenterrasse, som får sol fra syd og øst. Her er der både plads til spisebord, grill og solsenge. Udover haven medfølger der en 2 garager og et praktisk skur, der giver ekstra plads til opbevaring.
TÆT PÅ GRØNNE AREALER, INDKØB OG DAGTILBUD
Jeres egen baghave grænser direkte op til et hyggeligt, grønt areal med en lille sø, og omkring Lupinvej er der flere rekreative områder og legepladser. Fra adressen er der blot fem minutters gang til nærmeste daginstitution, og det tager cirka samme tid at cykle til skole. Nærmiljøet har såvel supermarkeder som specialforretninger og spisesteder samt gode busforbindelser, og cykelturen til bymidten tager under ti minutter. Det skal endvidere nævnes, at I har kort afstand til skoven, og at der er nem forbindelse til motorvejen.

7Antal rum
1979Ombygget
2Antal toiletter
985 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.698.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.235 kr.

Udbetaling

135.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,543 / 12.372 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kristian Brusgaard-Sørensen
home Silkeborg

Indehaver & ejendomsmægler MDE

brus@home.dk

86827088

86827088