Nørreport 22, 6200 Aabenraa

247 m2 villa

Kontant 2.250.000 kr.

Unikt byhus med charme, selvtillid og lækkert lysindfald midt i Aabenraa


Bemærk: Flotte rapporter på boligen

Charmerende byhus beliggende på Aabenraas stemningsfulde gågade udbydes nu til salg. 
Trods den yderst centrale placering med kort afstand til byens caféer, butikker og byliv kommer man til at bo ugenert, da ejendommens opholdsrum ligger på 1. og 2. sal. I stueetagen har der tidligere været butik, denne er i dag inddraget til beboelse og benyttes af sælger til trænings og hobbyrum. Der er også gode muligheder for reetablering af butikken, indretning af atelier eller lign, hvilket giver ejendommen et hav af muligheder.
Byhuset er yderst velholdt og byder på hele 247 kvadratmeter, en god tagterrasse, hyggelig lukket gårdhave og parkering bagved ejendommen, hvor der også er adgang til huset via gårdhaven.
I stueetagen er der separat indgang til beboelsen og den tidligere butik. En flot opgang med klinker og vandskurede vægge leder hen til en klassisk trappe, som man kun oplever i ældre byhuse. Trappen fører op på 1. sal, hvor man finder to lyse sammenhængende værelser med kig til gårdhaven og byens tage. Desuden er der på samme sal adgang til husets lækre køkken-alrum med åben forbindelse til stuen.
De fleste af rummene har meget god loftshøjde, som kombineret med det smukke lysindfald, giver en fantastisk rummelighed og atmosfære. Desuden er boligens to øverste etager udstyret med flotte plankegulve som bidrager til husets charme.
2. sal indeholder tre værelser samt badeværelse med plads til vaskesøjle. To af værelserne er sammenhængende og benyttes til soveværelse med tilhørende skabsværelse. Fra disse værelser er der en flot udsigt ud over Aabenraa midtby. Det tredje værelse har udgang til den vestvendte tagterrasse, hvorfra eftermiddags- og aftensolen kan nydes.
Lige overfor ejendommen kan man opleve Aabenraas grønne byrum, desuden er skov og strand inden for gåafstand, hvilket giver en fantastisk mulighed for, at kombinere det summende byliv med afslappende naturoplevelser.
Ønsker I et sjældent udbudt byhus med god plads, masser af sjæl og charme samt en attraktiv beliggenhed byder denne ejendom på en unik mulighed.
6Antal rum
2000Ombygget
2Antal toiletter
124 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.250.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.867 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,986 / 10.327 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Lützen Christensen
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

lutz@home.dk

74624045

74624045