Nørremøllevej Nord 6, 8800 Viborg

170 m2 villa

Kontant 2.695.000 kr.

Udsigtsvilla beliggende på populær adresse i Viborgs nordlige bydel


Mulighed for indflytning, renovering eller dit helt eget byggeprojekt

Velkommen til Viborgs nordlige bydel, og velkommen til Nørremøllevej Nord 6, hvor du finder denne velbeliggende ejendom i skønne omgivelser.

Ejendommens beliggenhed er i særklasse, og her er gode muligheder for enten at flytte ind i og anvende den som den er, at renovere på ejendommen eller måske endda opføre din drømmebolig på grunden - På godt "mæglersprog" er det en ejendom med mange muligheder hvor det kun er fantasien der sætter grænser - og så ligger den kun et stenkast fra vandet.

Beliggenheden i Viborgs nordlige bydel er helt i top, med blandt andet Nørresø, skønne naturarealer, indkøbsmuligheder, institutioner, fritidsfaciliteter, som findes i den umiddelbare nærhed.

Adressen på Nørremøllevej Nord er velrenommeret og den rolige villavej gør det til en tryg bopæl for blandt andet børnefamilien.

Villaen er opført i tre plan, og her kan blandt andet fremhæves to badeværelser, nyere køkken, hyggelige stuer, gode værelser, og ikke mindst en kælder på 100 kvm. der indbyder til pladskrævende hobby, liberalt erhverv, gildesal eller noget helt andet - kælderen er fuldt opvarmet.
 
Fra stuen på førstesalen findes udgang til den skønneste svalegang hvor kigget til Nørresø kan nydes i fulde drag.

Udenomsarealerne er holdt enkle, og lette at holde, med terrasser, bede og en naturlig afskærmning mod naboerne. Endvidere findes carport med et godt udhus, samt et ekstra etableret parkeringsareal.

Kontakt home Viborg på 8661 1999 for nærmere information.

1969
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal badeværelser
801 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.885 kr.

Udbetaling

135.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,588 / 12.990 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Koornneef
home Viborg

Ejendomsmægler, MDE

kask@home.dk

86611999

86611999