Nøddevænget 17, Skrillinge, 5500 Middelfart

153 m2 villa

Kontant 2.895.000 kr.

Velindrettet etplansvilla i Skrillinge


Gode opholdsrum og flot have

På et lukket og hyggeligt vænge ligger denne etplansvilla. Selve boligen blev opført i 2000 og byder med sine 153 m2 på en god planløsning, som passer perfekt til familielivet. Fra vejen bliver I budt velkommen af et flot hus i røde mursten og matchende røde teglsten på taget. Der er en fin indkørsel til carporten, der også har et tilstødende værksted.
Indenfor finder I en god fordelingen mellem fælles opholdsrum og værelsesafdelinger. Køkken-alrummet er lyst og veludnyttet med masser af skabsplads i køkkenet og en lille morgenmadskrog. Spiseafdelingen ligger i åben forbindelse med selve køkkenet og har høje vinduespartier, der lukker dagslyset ind.
Stuen ligger i forskudt plan herfra, hvilket giver en god opdeling mellem rummene, uden at I mister fornemmelsen af en åben planløsning.
I den ene ende af huset har I en særskilt forældreafdeling med soveværelse, eget badeværelse og kontor. Husets øvrige to værelser ligger i den anden ende af huset og har begge adgang til et ekstra badeværelse med bruseniche.
Udenfor er den sydvendte fliseterrasse, og her er der god plads til grill såvel som et havebord, I kan samles om. Der er smukke bede, som skaber en fin overgang til græsplænen, hvor I kan udfolde jer med diverse udendørsaktiviteter.
Nøddevænget 17 ligger i et dejligt område med grønne arealer lige på den anden side af hækken. Her er der i øvrigt klausul på, at der ikke må bygges. Der er ikke langt til hverken indkøb, skole eller daginstitution, og der er stisystemer i området, som gør det nemt for færdes på gåben.
Der er også ganske kort kørsel til Den Fynske Motorvej, hvilket gør det nemt at pendle til både Odense og Trekantområdet i hverdagen.
5Antal rum
2000Byggeår
2Antal toiletter
953 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.246 kr.

Udbetaling

145.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,692 / 13.255 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Blomstrøm
home Ejby-Aarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

arneb@home.dk

64462010

64462010