Niels Kjeldsensvej 14, 7100 Vejle

436 m2 villa

Kontant 5.495.000 kr.

Arkitektonisk perle med hele 436 m² bolig


Beliggende lige op af Nørreskoven

Beliggende direkte op af Nørreskoven, med kun 2,8 km til Vejle gågade og få minutter til motorvejsnettet, finder du denne præsentable og meget stilfulde villa på hele 436 m² beboelse og tilhørende 57 m² garage. Et så højt antal boligkvadratmeter er i sig selv en sjældenhed, kombinerer du dette med ejendommens fantastiske arkitektur, en grund på hele 1.969 m² og sin beliggenhed i et klassisk parcelhuskvarter, får du her en villa du ikke finder sammenlignelig i Vejle. 

Fra ende til anden bærer boligen præg af sin gennemførte byggestil og arkitektur. Her er du ikke i tvivl om, at der i forbindelse med opførsel har været fokus på de mange detaljer og en funktionalitet i verdensklasse. 

Du bliver budt indenfor i den rummelige hall, hvor den åbne pejs og det flotte gulv, sikrer et imponerende førstehåndsindtryk. I den ene ende af boligen har du leverummene, som består af køkken i åben forbindelse med spisestuen, en pejsestue og en opholdsstue. Fælles for alle rummene er de store gulv til loft vinduespartier, som sikrer et skønt lysindfald og en spændene arkitektur. Både spisestue og opholdsstue har en størrelse som gør det muligt at samle hele familien. I modsatte ende af boligen har du værelsesafdelingen, denne byder på hele 5 værelser, et soveværelse med udgang til egen terrasse og badeværelse. Underetagen er i dag indrettet som et stort aktivitetsrum, med bar, poolbord, kontormiljø og opbevaringsrum. En virkelig funktionel underetage, som giver et hav af muligheder. Herudover har du i boligen endnu et badeværelse, depotrum og bryggers. 

Boligen er som nævnt beliggende på en 1.969 m² stor grund, som er en oplevelse i sig selv. De mange hyggelige terrassemiljøer, de opvoksede træer og buske samt muligheden for at sidde fuldstændig ugenert, skaber et udeliv som hænger optimalt sammen med resten af boligen. 

Området er kendetegnet ved sin nærhed til naturen. Om du ønsker en gåtur i skoven, en tur på mountainbiken, få pulsen op på forhindringsbanen eller bare ønsker at nyde tiden med resten af familien i dyrehaven, så er Nørreskoven den perfekte nabo for dig. 

Alt i alt en ejendom som skal opleves, da alle detaljer umuligt kan fremhæves i en beskrivelse.

Ring til din ejendomsmægler home Vejle på tlf. 75 822 811 og bestil en fremvisning.
1974
Byggeår
10
Antal rum
3
Antal badeværelser
1969 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.480 kr.

Udbetaling

275.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

33,619 / 26.921 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Patrick Ø. Buchholdtz
home Vejle - Damhaven

Ejendomsmægler, MDE - Salgschef

pabu@home.dk

75822811

75822811