Nellikevej 19, 6000 Kolding

151 m2 villa

Kontant 2.195.000 kr.

Højt beliggende med kig mod Kolding centrum.


Roligt beliggende og nem at flytte ind i.

På en højt beliggende grund på Nellikevej, kan du blive ejer af en villa i god stand, som er nem at flytte ind i for den næste ejer. 

Fra vejen kommer du op til huset, hvor du får en god plan grund. Niveauforskellen fra vejen gør samtidig at du fra huset og fra terrasserne har et fint kig ned mod Kolding centrum samt kig mod Brændkærkirken. 

Huset er godt vedligeholdt og indrettet med følgende: 

Entre, med god plads til garderobe. I denne del af huset er der også et stort værelse og der er adgang til badeværelse. Videre fra entreen kommer du til husets lyse køkken/alrum. Køkkenet er med god arbejdsplads omkring køkken-øen. Alrummet er åbent til husets store stue. De store vinduespartier og loftet i kip giver nogle dejlige lyse rum, som bare indbyder til hygge og et dejligt hjem at være i. Husets brændeovn er placeret, så den på en kold efterårsdag nemt kan varme de store rum op. 
Fra stuen kan du komme videre til husets store soveværelse med skabe og med adgang til badeværelse med bruser og ovenlys. 
Fra køkken kommer du videre til husets store bryggers, med plads til vaskemaskine og tørretumbler og god opbevaringsplads. Herfra ligger også husets sidste værelse. Fra dette værelse er der dør til tidligere udhus, som er indrettet til kontor i dag. 

Omkring huset er der fliser og gode terrasser, og der er et mindre skur i haven. Fra vejen er der dobbelt garage, som giver plads til både bil og cykler m.m.

Fra huset kan du på en kort gåtur komme til Kolding centrum eller Kolding fjord. Indkøb kan klares ved den lokale Fakta der kun ligger få 100 m fra huset, hvor du også finder en af området gode bagere. 

Et dejligt hus, som kan blive dit. 


6Antal rum
1977Ombygget
2Antal toiletter
759 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.229 kr.

Udbetaling

110.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,718 / 10.126 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Aldin Hibic
home Kolding Åpark

Ejendomsmægler - MDE

aldin@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33