Næstvedvej 400, 4100 Ringsted

143 m2 villa

Kontant 1.695.000 kr.

Klassisk villa med gode opholdsrum


Få udendørs pool, solceller og varmepumpe

I Vetterslev har I bus få skridt fra jeres nye hjem, kort afstand til Ringsted samt gåafstand til Susåen med mulighed for fiskeri og kanoture. Samtidig får I jeres egen hyggelige murstensvilla med udendørs pool og den skønneste have, hvor I snart kan nyde sommeren. Et andet plus er, at der i 2022 er installeret solceller og varmepumpe.
Huset tager imod jer med en klassisk murermesterfacade, og indendørs er det et hyggeligt hjem med mange højdepunkter, der venter på jeres flyttekasser. Køkkenet er opstillet med nydelige, mørktonede fronter og serveringsluge ind mod den ene af tre stuer en suite. I får dermed god plads til samvær i hverdagen og til børnefødselsdage, og det er ekstra charmerende med karnappen i den ene stue, som også er bundet sammen med en udestue. Etagen fuldendes af et toilet, hvor I kan placere vaskesøjlen. Går I ovenpå, er der fire værelser, og da to er sammenhængende, er der ideelle rammer til et walk-in-closet eller et værelse til den lille ny. Det ene værelse har også en fin altan, så I kan sætte jer udenfor inden sengetid og nyde roen.
Haven er anlagt, så I får jeres egen oase til sommerdagene, for der er en dejlig pool, som børnene vil elske at boltre sig i. Samtidig har I flere terrasser og solpletter til afslapning med en god bog, mens børnene også får alletiders legeplads i de grønne rammer.
Beliggenheden med syv kilometer til Ringsted og 18 til Næstved giver pendleren flere muligheder, når arbejdslivet tilrettelægges. Nærheden til Susåen sørger samtidig for rekreative rammer i fritiden. Skolebørnene sender I afsted på cyklen, og indkøbsmuligheder dukker op efter mindre end fire kilometer, og i cirka samme radius af har I pasningstilbud og sportsaktiviteter.
Kontakt os for en fremvisning.
5Antal rum
1976Ombygget
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

1.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.714 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,820 / 7.769 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rasmus Holm
home Ringsted

Partner og Ejendomsmægler, MDE

rholm@home.dk

57 67 46 00

57 67 46 00