Myntevej 45, Gødvad, 8600 Silkeborg

172 m2 villa

Kontant 4.295.000 kr.

Kvalitetsvilla med flotte detaljer på lukket vej


Lækker overdækket terrasse. Bemærk desuden de lave varmeudgifter!

Denne villa fra 2020 byder på 172 velindrettede kvadratmeter, der breder sig over en familievenlig planløsning. Selve huset er opført i funkis-stil med fladt tag og store vinduespartier. Der er en flisebelagt indkørsel til carport med tilstødende skur.

DET ÅBNE LEVERUM
Indenfor venter jer ét lyst og åbent leverum med entré, køkken og spisestue ud i ét. Her er Troldtekt-loft og fine detaljer, der giver boligen liv og charme. Køkkenet er fra Invita og består af hvide elementer med mørk bordplade og køkken-ø, og den blottede murstensvæg giver karakter til rummet. De høje vinduespartier ud mod haven lukker dagslyset ind, mens dobbeltdør giver jer en glidende overgang til haven. 

EN AFDELING TIL FORÆLDRE OG BØRN
I den ene ende af huset er et lyst forældresoveværelse med tilstødende walk-in-closet samt eget badeværelse, der også har separat bruseniche med indbygget bænk. De tre resterende værelser har ligeledes gode størrelser og kan indrettes til soveværelser, og har I behov for et hjemmekontor eller hobbyrum, er det bestemt muligt. Her er endnu et stilrent badeværelse med bruseniche.

NEM HAVE OG GOD BELIGGENHED
Fra spisestuen kan I træde direkte ud i den sydvestvendte have med en græsplæne, der er nem at vedligeholde i dagligdagen samt et hyggeligt terrassemiljø rundt om huset.
Boligen ligger tæt på indkøb og der er stisystem hele vejen til skolen, som heller ikke er langt væk. Det centrale Silkeborg kommer I hurtigt til efter 10 minutter i bil eller cirka 20 minutter på cykel.
5Antal rum
2020Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.697 kr.

Udbetaling

215.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,678 / 19.647 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Helle Stenholt Haarup
home Silkeborg

Ejendomsmægler MDE & valuar

haarup@home.dk

86827088

86827088