Myntevej 4, 6760 Ribe

182 m2 villa

Kontant 2.445.000 kr.

Murermestervilla


Flot, charmerende og indflytningsklar familie villa

Velkommen til en skøn villa i gå afstand til Ribes charmerende bymidte og med cykelsti til skole og fritidsordning. Desuden er man i kort afstand til fantastiske grønne engarealer, området ved Ribe Østerå og første parket til Sort Sol.

Her er tale om en smuk villa i klassisk byggestil fra 1933. Takket være den nuværende ejer, fremstår huset velholdt og 100% indflytningsklart. Huset er løbende moderniseret med stor respekt for den oprindelige byggestil og de originale detaljer. Kort sagt en gedigen bolig med rigtig god komfort i samspil med charmerende detaljer.
Den veldisponerede bolig på hele 182m2 byder på:
Bryggers med loft til kip og praktisk klinkegulv. Elegant badeværelse med loft til kip, stor bruseniche og 2 vaske med tilhørende skabe. Entré med trappeløb, garderobeplads og fordeling. Hyggelig spisestue i åben forbindelse med husetsalrum. Stort og lyst køkken-alrum med brændeovn og god plads til hele familien. Flot køkken i lyse elementer med god skabs- og arbejdsplads. Via fransk dobbeltdør fra alrummet findes hyggelig tv-stue med flot mosaik-parket gulv.
Yderligere byder stueplan på et regulært værelse, så man således har mulighed for at skabe en forældre- og børneafdeling i huset. Hele husets stueplan er med gulvvarme og villaen har lydisolerede vinduer mod vejen.
Husets 1. sal er godt udnyttet og byder på et repos med god plads til fx multirum, kontor, tv-stue eller lignende. Stort soveværelse med tilhørende walk-in-closet. 2 gode børneværelser samt et lyst toilet der følger husets stil og farver.
Haven er et kapitel for sig og er en sand oase med rigtig mange hyggelige terrasser og solkroge. Der er bl.a. skabt et gårdhave-lignende lounge miljø på terrassen ved huset og en hyggelig fliseterrasse i bunden af haven.
Desuden finder man i haven et praktisk udhus til opbevaring og en dobbelt carport med tilhørende redskabsrum.
En ejendom som du bør opleve på en fremvisning!
1933
Byggeår
7
Antal rum
2
Antal toiletter
780 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.445.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.633 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,029 / 11.747 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Lind Johansen
home Ribe

Indehaver, Ejendomsmægler

jlind@home.dk

75424800

75424800