Myntebakken 17, 8930 Randers NØ

168 m2 villa

Kontant 3.695.000 kr.

DRONNINGBORG - NYT VILLAKVARTER MED MASSER AF BØRN


FANTASTISK VILLA FRA HYBEL MED DOBBELT GARAGE

Veludnyttede kvadratmeter med fokus på opbevaring.

Ved ankomst til Myntebakken 17 i Randers NØ vil du straks bemærke den store dobbeltgarage, der har plads til to biler. Garagen har en indgang til husets bryggers, og hvis du kommer udefra, er der separat indgang ved siden af garagen.
Hovedindgangen fører dig ind i en rummelig entré, der fører videre til gangen med en praktisk garderobe, bryggerset med teknik og vaskefaciliteter, et lille badeværelse og to af husets tre værelser. Disse værelser er ideelle til børneværelser og har indbyggede garderobeskabe.
Rummeligt køkken/alrum i direkte forbindelse med stuen
Fra gangen træder du ind i køkken/alrummet, som er husets centrale rum. Det store og lyse køkken har induktionskogeplader, masser af bordplads og en skabsvæg, der skjuler den berømte depotløsning. Alrummet har god plads til spisebord, og der er installeret lækre terrassedøre, som både indbringer skønt lys, men som også fører direkte ud til de skønne omgivelser i haven, hvor der er frit spil til at personliggøre den.
Når du går videre ind i huset, vil du opdage en rummelig stue, der er designet til at imødekomme hele familien. Også her er der taget hensyn til både lysindfald og varme.
Kvalitetsmaterialer, god akustik og naturlige lyskilder.
Igennem stuen kan du lande to steder: det tredje værelse eller voksenafdelingen. Det tredje værelse er tiltænkt hjemmekontor eller hobbyrum. Soveværelset har indbygget skabsvæg og eget badeværelse med god plads.
Huset har et saddeltag og troldtektlofter, som skaber en god akustik i rummene. Der er også tænkt over at skabe gode muligheder for lys, så der er indsat masser af vinduer som fungerer godt som lyskilder og udluftning de helt varme sommerdage. 
2023
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal badeværelser
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.368 kr.

Udbetaling

185.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

22,795 / 17.804 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

André Seyedi
home Randers

Ejendomsmægler, MDE

ansey@home.dk

86 42 38 00

86 42 38 00