Mynderupvej 48, Hundstrup, 5762 Vester Skerninge

100 m2 villa

Kontant 795.000 kr.

Skab drømmehjemmet i smukke, sydfynske omgivelser


Stor grund med ejendom til nedrivning nær Vester Skerninge

Drømmer I om at opføre netop jeres drømmehjem helt fra bunden? Så er Mynderupvej 48 ved hyggelige Hundstrup helt sikkert værd at zoome ind på. Adressen byder nemlig på en 14.504 kvadratmeter stor grund, som ligger omgivet af den smukke sydfynske natur.
Der er en nedrivningsmoden ejendom på grunden, som består af et stuehus samt to udhuse, og derudover byder grunden på et drivhus. Desuden er her rigtig god plads under åben himmel, og I kan således se frem til at få rigtig fine rammer om udelivet.
Her er blandt andet gode muligheder for at dyrke egne grøntsager til salatskålen, og hvis jeres drøm om det gode liv på landet også inkluderer mindre dyrehold, får I ligeledes plads til det. Derudover er her naturligvis basis for masser af bålhygge og andre friluftsaktiviteter samt god plads til legeredskaber og boldspil på den store plæne. De yngste familiemedlemmer vil desuden sandsynligvis hurtigt spotte potentialet for gemmeleg mellem træerne for enden af grunden.
Der er god afstand til de nærmeste naboer, og samtidig kan I let nå landsbylivets fællesskab, for der er kun lidt over en kilometer til fodboldbanen og kirken i Hundstrup. Skole, friskole samt pasnings- og fritidstilbud finder I tre kilometer væk i Vester Skerninge, og det samme gælder for Dagli’Brugsen.
Når I går efter tilbuddene i områdets større byer, er det værd at bemærke den centrale beliggenhed nærmest lige mellem Svendborg og Faaborg, som gør, at I kan nå centrum af begge byer efter tyve minutter i bil. Med under et kvarters kørsel til motorvejen får I også let adgang til eksempelvis Odense, som I kan nå efter en køretur på cirka tre kvarter.
Kunne I tænke jer at få mange flere detaljer om, hvad I kan glæde jer til, hvis Mynderupvej 48 bliver jeres nye adresse? Så tøv ikke med at kontakte os.
1877
Byggeår
3
Antal rum
14504 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.733 kr.

Udbetaling

40.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,986 / 3.865 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolai Vilhelmsen
home Svendborg

Salgschef, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist RD

nivil@home.dk

62214200

62214200