Munkehøjvænge 23, 3520 Farum

181 m2 villa

Kontant 6.450.000 kr.

Yderst velholdt med en optimal planløsning


Fri udsigt til grønne arealer - Sjældent udbudt

Leder du efter et stort og funktionelt hus med masser af plads til hele familien? 

Her får du samtidig et højt beliggende hus med udsigt ud over dejligt grønt område. Beliggende i skønt børnevenligt kvarter med masser af stisystemer og nem adgang til både sport og skole. 

Rigtig lækker have med gode terrasser og en hyggelig udestue.

Eksklusiv ejendom allerede fra man ankommer og parkerer - det hele er pænt og ser lækkert ud. God plads til bilen og flot trappe op til huset. 

I en aktiv dagligdag vil børnene nok smutte ind af bryggers indgangen, hvor der er masser af plads til både fodboldtøj, ridetøj, svømmetøj eller hvad der nu er behov for - men ellers er der indgang gennem en dejlig rummelig entré med gæstetoilet og et stort lyst værelse. Derfra adgang til en meget stor stue med gode detaljer m.h.t lysindfald. Stuen er delvist delt op i 2 og har adgang til henholdsvis et skønt spisekøkken og en stor udestue/havestue - hvorfra der kan nydes mange gode aftener hele året. Tillige direkte udgang fra stuen til den vestvendte terrasse med masser af aftensol - oplagt til grill-aften med gode venner. 4 gode lyse værelser - det ene med stort skønt badeværelse. Derudover et lækkert badeværelse med sauna, der p.t fungerer som walk-in.

Det er en optimal måde at forene de voksnes ønsker og behov for udsigt, privatliv og unik beliggenhed med børnenes behov for at være tæt på legekammerater, skole og have sikre stisystemer at komme alene rundt i dagligdagen.

Sjældent udbudt.


Sælger betaler for udfærdigelse af skøde og refusionsopgørelse.
1973
Byggeår
6
Antal rum
3
Antal toiletter
925 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

6.450.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.153 kr.

Udbetaling

325.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

39,392 / 31.144 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Hoffmann
home Farum

Ejendomsmægler & butikschef

hoff@home.dk

44 95 20 77

44 95 20 77