Munkebakke 3C, Esbønderup, 3230 Græsted

231 m2 villa

Kontant 8.995.000 kr.

Enestående villa højt beliggende med udsigt over skovens trætoppe


Smagfuld luksus direkte til Gribskov

Denne enestående villa er beliggende på en exceptionel grund direkte til Gribskov, hvor villaen er højtbeliggende med en fantastisk udsigt ned over grunden og ud over skovens trætoppe. De to fulde plan er bygget ind i skråningen med udsigt og udgang mod syd fra begge plan.
Her hersker en helt speciel stemning, hvor årstidernes skiften og skovens mange dyr hele tiden minder en om, at dette sted er noget specielt. Om du så sidder i køkkenet eller ligger ved poolen, vil du kunne nyde synet af kronvildt og dådyr gå forbi, på den næsten 6.000 m2 grund (inkl. 2.000 m2 grund, som man har brugsret til).
Villaen fremstår smagfuld i sit udtryk og materialevalg, med flotte gennemgående Pitch Pine plankegulve, store lyse rum og i alt 274 m2 bolig, som fornyeligt har fået skiftet køkkenet til et luksuskøkken med alt, hvad der hører til, samt en Vølund luft til vand varmepumpe, således at varmeforbruget nu er meget begrænset.
Du kommer til ejendommen af en lille privat vej, hvor den flotte brostensbelagte ankomstplads med skjult dobbelt carport fuldender det diskrete men luksuriøse udtryk. Via den store Hall kommer du ind i det øvre plan, hvor du straks drages ind i det flotte nye spisekøkken med to udgange til altaner og den allesteds nærværende udsigt. Skøn stue ligeledes med fløjdøre til altan, 2 gode værelser/kontor, badeværelse og en bryggersentre.
Fra Hallen er der en nem og god trappe ned til underetagen, hvor du igen ankommer til en stor Hall, hvorfra der er adgang til 2 værelser, påklædningsværelse, stort soveværelse med direkte adgang til det store næsten romersk inspireret badeværelse med spa og sauna. Endvidere er der stort fryse- og vaskerum med central støvsuger anlæg. Flere udgange fører dig ud i haven, hvor øjet naturligt føres hen over den flotte pool med terrasser og det charmerende 8 kantede lysthus og videre ud i skoven. Når man ligger der i poolen, kigger du ud over kanten ned til næste niveau af haven og ud i skovens dybe og stille ro.
En ejendom, som skal opleves.

7Antal rum
1998Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

8.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.342 kr.

Udbetaling

450.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

51,536 / 41.118 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Cristian Ulrich
home Gilleleje

Ejendomsmægler MDE

ulrich@home.dk

48 31 88 44

48 31 88 44