Mundelstrupvej 17A, 8381 Tilst

160 m2 villa

Kontant 2.048.000 kr.

Ét plans villa til attraktiv pris, beliggende på rolig vænge, tæt på naturrige omgivelser.


TILST

Velkommen til denne ét plans villa beliggende ved tæt på naturskønne omgivelser, i byen Tilst. Ejendommen er indflytningsklar, men giver samtidig også mulighed for modernisering og personligt præg. Man er beliggende på en stor grund på over 1.200 m2, med en solrig have med masser af plads til aktiviteter og hvor solen kan nydes hele dagen. Fra ejendommen har man kort afstand til skole, indkøbsmuligheder og offentlig transport.

Villaen ligger på en rolig vej med gode naboer. En længere fælles indkørsel fører en til ejendommen. Til ejendommen hører der carport og overdækning til endnu en bil. Et større belægningsareal giver mulighed for parkering af flere køretøjer, hvis behovet er der. Til ejendommen er der en stor have, hvor solen kan fanges det meste af dagen, og med rigelig plads til boldspil, leg og fx trampolin. Hertil har man også  terrasse og en overdækning, hvor du kan nyde sommeraftener omkring grillen og hyggelige stunder sammen med venner og familie. Man har til ejendommen to indgange, hhv. gæsteentré eller den mere praktiske indgang lige ved bryggerset. Bryggerset har vaskemuligheder og god op-bevaringsplads. Videre kommer man til køkkenet, med skabs- og bordplads samt plads til spiseafsnit. Opholdsstuen er rummelig og tilbyder plads til både større spiseafsnit og tv/sofa-område. Ejendommen har desuden tre regulære værelser, der nemt kan indrettes, samt et flot badeværelse med spotlys, badekar og bruseniche.

Man er beliggende i byen Tilst med ca. 7 km. til Aarhus C, ca. 5 km til Skejby og få minutters kørsel til motorvejsnettet. I kort afstand fra ejendommen har man skole, institution, offentlig transport med talrige afgange samt flere indkøbsmuligheder. Herudover tilbydes der for de aktive, TST idrætsanlæg med bl.a. svømmehal, og skønne grønne, såsom Tilst bypark med flere aktivitetsmuligheder samt skovområder med muligheden for hyggelige gå- og løbeture.
Home byder velkommen til Mundelstrupvej 17A.

5Antal rum
1929Byggeår
1272 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.048.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.528 kr.

Udbetaling

105.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,802 / 9.502 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Vernegreen
home Tilst - Sabro

Butikschef & ejendomsmægler, MDE

jverne@home.dk

8615 2700

8615 2700