Mosevej 2, 8850 Bjerringbro

124 m2 villa

Kontant 1.695.000 kr.

Velholdt og charmerende murermestervilla


Dejlig have mod sydvest og stor garage med lift

Velholdt og meget charmerende murermestervilla med to kviste samt tilhørende garage. 

I den sydlige ende af Bjerringbro, tæt ved Gudenåen, ligger denne velholdte murermestervilla i tre plan med tilhørende stor garage med el-port, lift og luft-til-luft varmepumpe. Boligen er løbende blevet vedligeholdt og moderniseret såvel ude som inde. Huset fik den store tur i slutningen af 1990'erne, hvor der blev ordnet køkken, badeværelser, gulve, kælder, omfugning af huset udvendigt, udskiftning af vinduer og meget mere. Senest er taget skiftet i 2020. Huset står i dag som en meget velholdt bolig, og er klar til sine nye ejere. Boligen er meget velindrettet og har et samlet etageareal på hele 194 kvm. 

Du bydes indenfor i boligens entré, hvorfra der er trappe op og ned til henholdsvis kælder og 1. salen. Stueplan rummer et gæstetoilet, lyst og indbydende køkken/alrum, hvorfra der er udgang til skøn, hævet terrasse samt en opholdsstue. 1. salen rummer to gode værelser, et stort repos og et badeværelse med bruseniche. Kælderplanet rummer tre gode disponible rum i boligstandard samt et badeværelse med brus og hjørnespa. Dertil en bryggers-afdeling. 

Udvendigt venter en skøn lukket have, som vender mod sydvest, så solen kan nydes stort set hele dagen. Der er som nævnt en dejlig terrasse, som er en hævet galvaniseret stålterrasse med vedligeholdelsesfrie terrassebrædder. Dertil et mindre skur og slutningsvist den store garage, hvor der er god plads til at makke med bil, opbevaring eller hvad der måtte ønskes. Boligen er beliggende tæt ved indkøbsmuligheder, og via de nyanlagte cykelstier eller de lukkede veje går turen nemt til både skole og børnehave. Derudover er der kun ganske kort afstand til Gudenåen, hvor der er gode rekreative arealer.

Lyder denne murermestervilla som noget for dig? Vi glæder os til at vise dig villaens mange herligheder.
1931
Byggeår
4
Antal rum
3
Antal badeværelser
690 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.221 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,516 / 8.234 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Lars Petersen
home Bjerringbro

Ejendomsmægler og Valuar, MDE

larsp@home.dk

86684844

86684844