Mosevangen 9, Ejby, 5592 Ejby

151 m2 villa

Kontant 1.445.000 kr.

Veldisponeret planløsning med 5 soveværelser, 2 badeværelser og stort køkken/alrum


Klar til indflytning!! - Mulighed for hurtig overtagelse

Dette er boligen til familien, der ønsker at bo centralt i byen og samtidig fredeligt og ugeneret.

Har man brug for mange værelser er boligen et godt bud - med sine 5 soveværelser, 2 badeværelser og et stort køkken/alrum. Er behovet derimod en større stue, vil dette også nemt kunne lade sig gøre ved at sammenlægge et eller flere værelser med stuen. 
Huset ligger for enden af et lukket vænge, så her kan børnene lege trygt på vejen, og lige foran huset er der desuden et grønt fællesareal. Fra adressen er der kort afstand til skolen, og daginstitution, idrætshal og fodboldbane er kun en anelse længere væk. 
Det samme er nærmeste indkøbsmuligheder i Coop 365 eller Rema 1000, og byens togstation, som kan nås på ca. ti minutter til fods.

Haven støder direkte op til grønne områder, så I får let adgang til det store naturområde i og omkring Ejby Mose, hvor man kan nyde de mange gode gå- og løbestier. 
Efter en køretur på få minutter når man motorvejen, og man kommer således let rundt i landet.

Boligen er indrettet med hele fem soveværelser, to badeværelser og et stort køkken-alrum, hvor der netop er lagt et flot, nyt gulv i november 2023, som ligeledes fortsætter ind i stuen.

Boligens naturlige hjerte er det hyggelige køkken-alrum, der ligger i åben forbindelse med opholdsstuen. Fra stuen/alrummet er der desuden udgang til terrassen, som fungerer som en naturlig udvidelse af opholdsarealet i de lune sommermåneder.

Herudover er der en dobbelt garage på 45 m2 med garageport med el hejs og værksted samt en god have med plads til leg og boldspil på græsplænen og afslapning på terrassen. 

Bemærk det flotte energimærke i klasse "C".

Villaen er opført i 1985 og boligen er herefter løbende moderniseret, men fremstår dog flere steder lidt nedslidt, hvilket også afspejles i prisen, da denne ligger noget under, hvad tilsvarende villaer i området normalt udbydes til.
Boligen står tom, så der er mulighed for hurtig overtagelse og indflytning.
1985
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal toiletter
1032 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.445.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.006 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,896 / 6.945 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rikke S. Svensson
home Ejby-Aarup

Ejendomsmægler, MDE

risv@home.dk

64462010

64462010