Mosehøjvej 7A, 2920 Charlottenlund

291 m2 villa

Kontant 18.950.000 kr.

Charlottenlund


Modernistisk villa på bedste beliggenhed - et hus til livsnyderen

Her er huset til dig, som sætter pris på lys, store åbne rum med loft til kip, kvalitetsmaterialer hele vejen igennem og en beliggenhed på kæmpe grund, hvor du ikke hører andet end fuglefløjt.

Der er ikke langt til hverken forretningerne på Jægersborg Alle, Charlottenlund S-station, badestrand, Bernstorffsparken eller Dyrehaven - hvis ikke du vil nyde din egen skov. 

På en af de bedste adresser finder du dette smukke halve dobbelt hus på 291 m2. Du har din egen dobbeltcarport, gæsteparkering samt skur til cykler mm. Du bydes velkommen af lys entre med garderobeskabe. Gæstebadeværelse i smukke mørke klinker, som fortsætter på af væggen, stort brusebad. Fra entreen har du en gang med indbyggede skab, samt to gæsteværelser, masterbedroom med indbygget gulv-til-loft skabsvæg. Smagfuldt badeværelse i samme stil som gæstebadeværelset. Fra entreen fortsætter du ud i køkken/alrummet med rytterlys, som kaster skønt lys ned hele dagen. Enkelt og let køkken holdt i antracitgrå nuancer, eksklusive hårde hvidevarer. Åben forbindelse til spisestuen, hvor du har udgang til 70m2 stor vestvendt terrasse. Her kan du holde store sammenkomster, medens I kan nyde den grønne udsigt. Spisestuen ligger i åben forbindelse til en opholdsstue også med store vinduespartier mod haven. Fra opholdsstuen ligger også i åben forbindelse med den meget store opholdsstue, som dels rummer indbygget pejs, to kæmpeskydedøre til haveterrassen og til vinkælder.

Overalt er der lys, indretning, æstetik og kvaliteten i alle materialer.   

Haven er et kapitel for sig - pragtfulde bede, jordbær bede, kæmpe plæne og mange træer, som giver en komplet fornemmelse af ro.

Skal opleves. 
1986
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal toiletter
6286 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

18.950.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

12.096 kr.

Udbetaling

950.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

115,602 / 92.317 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Skafdrup
home Charlottenlund - Klampenborg

Ansvarlig indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

arnes@home.dk

39 64 59 00

39 64 59 00