Mosebyvej 21, 2730 Herlev

154 m2 villa

Kontant 5.295.000 kr.

MODERNISERET, CHARMERENDE 50’ER-VILLA MED MASSER AF PERSONLIGHED


I Hjortespring i Herlev finder man mange stisystemer, grønne åndehuller og små boligvænger. Bydelen er således som skabt for børnefamilierne, der ønsker plads og frisk luft, men uden at give afkald på København, som ligger godt et kvarters kørsel herfra – og selve villaen er for dem, der er på udkig efter personlighed og klassisk charme i et etplanshus, der uden problemer rummer både børn og voksne.
Indenfor giver de store vinduespartier et flot lysindfald, og flere steder er der smukke gulve i fletparket, synlige spær i de skrånende lofter og niveauforskelle, der giver rumfordelingen en ekstra dimension – det er tydeligt, at der er tale om en 50'er-villa med charme.
Planløsningen er ligeledes interessant. Udover de i alt tre gode, regulære værelser findes der nemlig to badeværelser, to køkkener og to entréer, og ønsker man at leje den ene fløj ud til f.eks. Airbnb, svigerfamilie eller store teenagebørn, kan det nemt lade sig gøre. Hovedafdelingen har desuden en stor stue med brændeovn, hvorfra der er åbent op mod det moderne køkken, ligesom der også er udgang til terrassen mod syd. Ejendommen råder også over en garage med dobbeltport samt et stort, disponibelt rum til f.eks. værktøj eller hobbyer. Der er desuden et stort solcelleanlæg på taget. 
Huset ligger på en flot grund med velplejet have, der ligesom huset også er i forskudte plan. Havegange, terrassearealer og træer er med til at give haven personlighed, og der er således god plads til både leg og afslapning.
Beliggenheden fås som nævnt ikke bedre for børnefamilien, der her vil bo trygt og fredelig i et etableret villakvarter med nærhed til alle fornødenheder i Hjortespring. Der er nemlig hverken ikke langt til indkøb, skoler eller daginstitutioner. Hverdagen er altså sikret et rigtigt godt udgangspunkt, og som et ekstra plus ligger ejendommen i gåafstand til et stort naturområde med søer, hundeskov, shelter og bålplads, mens København kan nås med både bus, tog eller bil på ingen tid.
Velkommen.
5Antal rum
1973Ombygget
2Antal toiletter
844 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.958 kr.

Udbetaling

265.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

30,320 / 24.607 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mads Verner-Lassen
home Herlev

Salgschef & Ejendomsmægler, MDE

mavl@home.dk

44 53 18 18

44 53 18 18