Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 2. marts

kl. 10.00-15.00

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 2. marts kl. 10.00-15.00

Mosbæksalle 10Y, 9530 Støvring

146 m2 villa

Kontant 2.495.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 2. marts

kl. 10.00-15.00

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 2. marts kl. 10.00-15.00

Mosbæksalle 10Y


Indflytningsklar villa centralt i Støvring by

Her er tale om en villa, som er løbende moderniseret og derfor fremstår indflytningsklar. Med den centrale beliggenhed er du i gåafstand til alle byens bekvemmeligheder, så som skole, indkøb, fritidsaktiviteter og ikke mindst offentlig transport. 

Villaen ligger tilbagetrukket fra vejen, bag den flotte bøgehæk. Bilerne kan parkeres i den dobbelte carport eller den store garage med højt til loftet, hvor der ligeledes er god plads til cykler, græsslåmaskine eller mekanikeren der har behov for lift eller lign. 

Villaens indretningen er gennemtænkt, så der med denne planløsning helt automatisk gøres plads til familiens hverdag. Til hverdag vil I som familie benytte husets baggang, hvor I også finder trappenedgangen til underetagen. Køkkenet ligger i åben forbindelse til den lyse stue og I kan fra køkkenet gå ud på en dejlig overdækket og privat terrasse, hvor morgenkaffen kan nydes i ro og fred. I stuen er der plads til at indrette med spisebords arrangement samt et hyggeligt sofahjørne, også her er der udgang til den store vestvendte terrasse. Stueetagen byder ydermere på soveværelse med skabsvæg samt et pænt og moderne badeværelse som er renoveret i 2020 - badeværelset er med bruseniche samt gulvvarme. 
Får I gæster, kan I byde dem indenfor i husets entré, som også fungerer som trappeopgang til 1 salen. Her er indrettet med endnu et badeværelse med bruseniche og gulvvarme, stort repos, som vil kunne udnyttes som kontorplads, multirum eller lignende samt to værelser. Trænger du til en lille pause, kan denne tages på den sydvendte altan. 

Underetagen er indrettet med stort bryggers med god skabsplads og plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Her finder I også et gæstetoilet samt 3 disponible rum. Anvendelsesmulighederne er mange og det er kun fantasien som sætter grænser her - måske drømmer du om et hobbyrum, aktivitetsrum til børnene eller en hjemmebiograf?  

Som vi allerede har afsløret, så er der på vestsiden af huset etableret den skønneste terrasse, hvor du kan nyde familie og venners nærvær i særdeles private omgivelser. Foruden den skønne terrasse, kan du også glæde dig over den skønne græsplæne, hvor der er god plads til legende børn. 

Af forbedringer kan blandt andet nævnes, at vinduerne er skiftet i 2020. Huset er malet udvendigt i 2021. 
8Antal rum
2006Ombygget
3Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.076 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,411 / 11.462 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Brosbøl Nymand
home Støvring

Indehaver & ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

nymand@home.dk

98 37 30 00

98 37 30 00